17 Ocak 2014 Cuma

Maybelline Fit me Kapatıcı - 20



Herkese Selam, 
Herkesin içinde bir mutluluk var bugün farkındayım ne de olsa cuma. E biz niye çalışıyoruz; her yıl tatil, her hafta cuma gelsin diye:))
Neyse gelelim bugün ki konumuza...
Makyajda ten ürünleri benim için 1.sırada yer alıyor. Ama fondoten ve bazlar bir yana; concealerlar benim için hayati!
Her daim yorgun, koyu ve halka halka görünen göz altlarım için henüz mucizevi bir ürün keşfedemedim. Yeni arayışlar içinde olsam da, çok beğendiğim ürünler var ki bunlardan biri de Maybelline Fit me concealer. 




Bu ürünü ilk Bilgen'den duymuştum. Kendisi bu ürüne bayıldığını defalarca söylemişti. Her ne kadar benim onun kadar sorunsuz bir göz altım olmasa da; en azından bir şans vermek, onda gördüğüm aydınlık görüntüyü yakalayıp yakalayamayacağımı görmek istedim.


Bendeki renk 20 numarası. Neden bu rengi seçtiğimi bilmiyorum. Ben aldığım sırada beni tatmin eden swatchlara denk gelmemiştim. Çoğunlukla 10 numaraya denk geldim ama onun bana açık bir ton olacağını düşündüğüm için 20 numarasını aldım. Yani tamamen kör atıştı. Rengi bana biraz açık kalıyor. Malesef morluklarınız fazlaysa, daha şeftali tonlu biraz daha koyu kapatıcıları seçmek gerekli, aksi taktirde ne kadar açık, o kadar belirgin göz altları!...




Uç kısmının süngerli olmasına bayılıyorum, sürümü kolay oluyor.
likit yapıda, kadife görüntüsü veren ama bereketsiz bir ürün. Hem çabucak bitiyor, hem de bu şişesi yüzünden dibine gelince kazımam gerekecek, taban kısmında da mutlaka ürün kalacak tabi ki..

Ürünün yapısına bayıldım. Yumuşacık, kurutmayan, kolay sürülen bir concealer. Örtücülüğü muhteşem olmasa da yeterli, özellikle çok sorunlu göz altlarınız yoksa memnun kalacaksınız. Ben rengi bana açık geldiği için, corrector üzerine uyguluyorum ve anında aydınlık göz altlarına kavuşuyorum. Şöyle de diyebiliriz: örtücülüğü orta, aydınlatıcılığı yüksek bir kapatıcı..Çizgilere dolma sorunu yaşamadım ve kalıcılığı da çok iyi.

Bir Drugstore markası ve 10 Dolarlık bir ürün için kesinlikle çok başarılı buluyorum. Ne yazık ki bu seri henüz ülkemizde yok. Ben feelunique sitesinden almıştım. Eğer riske girip almayı düşünüyorsanız; buraya tıklayabilirsiniz.










1 yorum:

  1. Aytul corrector olarak ne kullaniyorsun, benzer goz altlarina sahibiz ve bu urun bana da yetmiyor, bobbi brown corrector pahali geliyor, yurtdisinda yasiyorum hemen her markaya ulasabilecegimi dusunersek ne onerirsin?

    YanıtlaSil