25 Haziran 2013 Salı

Essence Floral Grunge Koleksiyonu Saç Tebeşiri








Merhabalar kızlar,
Essence'in 1 ay önce Rossmann'larda satışa çıkan koleksiyonu nihayet Gratis'lere de gelmiş. Bu koleksiyonun Mayıs başı gibi çıkacağı duyurulmuştu ama Rossmann'lara bile ancak bir ay sonra ulaştı. 
Daha önce bu koleksiyondan aldıklarımı Instagram'da paylaşmıştım. Çok merak ettiğim ama gelmediği için alamadığım koleksiyonun en ilginç parçası olan bu saç tebeşirini dün alma, bugün de kullanma fırsatım oldu.
Hazır koleksiyon standlarda yerini almışken yorumlayayım.


Öncelikle bu koleksiyonun bana göre en ilgi çeken kısmı ambalajlarıydı. Mini gloss'ların mıknatıslı karton kutularını da görür görmez bayılmıştım, bu pudra da aynı şirin ambalaja sahip. Kartondan ve kapağı çevrilerek açılıyor. İsmi Rock in Style... Başka bir rengi olmamasına rağmen neden ismi verilmiş bilemiyorum.





Rengi burda oldukça parlak bir turuncu gibi çıksa da, aslında çok tatlı bir Coral. Saçınıza sürdüğünüzde de çok abes durmuyor. Tabi bu pudranın saçtaki duruşu, saçın rengine göre değişecektir. Benim saçlarım çok koyu kestane olduğu için ben de hafif kızılımsı bir ton oldu. Sarı saçlar da çok daha hoş ve belirgin durduğunu gördüm. Açık renkli bayanlar merak ederse, youtube'ta bununla ilgili videolara bakabilirler.
Ben rengini çok beğendim, hatta hafta sonu çekeceğim video'da da tüm saç uçlarıma uygulayarak göstermeyi düşünüyorum.



(Resmi Instagram'dan çektiğim için dikey oldu:))


Gelelim kötü tarafına...Deli gibi tozutuyor. Ama öyle böyle değil. Leke yapmıyor ama kıyafetlerinizin kirlenmemesi için, eski bir tişörtle veya bir havluyla örterek kullanmanızı şiddetle öneririm. Elleri de boyadığı için, bir eldiven kullanmakta fayda var. Ama eldiven kullanmadan yaparsanız da sorun değil çünkü sabunlamadan duru suyla bile kolayca çıkıyor.
Tebeşiri uyguladığınız tutamlar hafifçe sertleşiyor ama bu ürünlerin hepsi için sanırım bu durum geçerli.


Bir başka sorun da, kutusu. Ürün azaldıkça nasıl kullanılacak bir fikrim yok. Zira çevirmeye çalıştım olmadı, ittirdim olmadı.


Bu da benim saçımdaki duruşu. Fiyatı 9,95 TL. Saç tebeşiri, Bilgen'in tebeşir videosunu izledikten sonra çok almak istediğim bir üründü. Bu kadar uygun fiyata, kolayca ulaşabildiğim ve deneme fırsatını bulduğum için mutluyum.
Başka hiçbir markada bu tarz bir ürün görmediğim için, en azından fikir vermesi açısından herkese tavsiye ederim.












9 yorum:

  1. İnternetteki fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ürün sadece üst tarafta altta çıkacak bir şey yok yani sanırım. Bana o fiyata ürün az gibi geldi, kırtasiyelerde satılan yağsız pastel boya da aynı işi görüyor ve daha ucuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer oluyorsa ben de pastel boya alırım valla.

      Sil
  2. Güle güle kullan,çok merak ettiğim bir üründü bu,kokusuda güzel sanıyorum. Sarı saçta dediğin gibi daha güzel hoş durur fakat neden başka renklerini getirmemişler anlayamadım:(
    Bendede var saç tebeşirleri farklı renklerde yakında bloğuma yazıcam okumak istersen bakabilirsin.

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ettim, ben de alacağım hemen :)

    YanıtlaSil
  4. Ebay'den 48li saç tebeşiri setini 13$ civarına almıştım, bana tek bir renk 10 tl çok saçma geldi. :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatını söyleyince şimdi bana da öyle geldi:) ama yurtdışı alışverişi apmayan ya da beklemek istemeyenler için bir alternatif olabilir

      Sil
  5. kutudan direk saçını mı sürdün canım? standda pudro süngeriyle uygulandığını gösteren bir resim vardı ama ben henüz uygulamadım ve ne yapacağımı bilmiyorum :/ saçlarında çok güzel durmuş umarım bende de öyle durur :)

    YanıtlaSil