26 Mart 2013 Salı

Benefit Hoola Bronzer







Benefit Hoola Bronzer. Bana göre Benefit'in en başarılı ürünü. Vakti zamanında okuduğum yorumlara dayanamayıp, Ebay'den tester boyunu almıştım. Gördüğünüz gibi far panı kadar bir kap içinde geliyor. Hepi topu 3 gr.lık bir ürün ama her gün kullansam sanırım bir senede bitiremem.


Bu arada ürünün içerik kısmını da fotoğrafladım. Zira içinde envayi çeşit paraben var. Ben bu paraben olayını önemseyen biri değilim, ama ola ki içinizde dikkat edenler varsa oldukça kötü bir içeriği olduğunu buradan da görebilirler.






Gördüğünüz gibi rengi çok koyu hatta çamurumsu görünümüne karşı;n oldukça doğal bir tonu var. İçerisinde kesinlikle turunculuk ya da pembelik yok. Soğuk tonlu bir kahve ve bence her ten rengine gidebilecek bir ürün.




Hafif uygulandığında son derece doğal bir kontur rengi. İçerisinde herhangi bir ışıltı yok, tamamen mat. En güzel tarafı, yüzde durdukça renginde bir koyulaşma olmuyor. Son zamanlarda her makyajımda bu bronzer'ı kullanıyorum ve tüm makyajımı ne kadar değiştirdiğini ve tamamladığını gördüğüm için bırakmaya da niyetim yok. Kısacası bana kontur yapmayı sevdiren üründür kendisi.


Tek eksiği, yukarıdaki fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi, her fırça darbesinde tozutması. Belki benimki tester ürün olduğu için öyledir ama bu özellik olmasaydı kesinlikle 5 üzerinden 5 verirdim.


Tam boy fiyatı Sephoralarda 99 Tl'ydi. Tabiki bu fiyattan almayı düşünmezdim. Ama hiç bronzer'ınız yoksa, bir tane olsun ama iyi olsun diyorsanız tavsiye ederim. 












7 yorum:

  1. Her ürünün keşke bu boyutta olanları satılsa nasılsa biz ürün bitiremiyoruz, en azından ucuza almış oluruz:) bahama mamadan daha doğal gözüküyor birtanem buarada zaten yabancı bloglarda baya baya ünlü bir arkadaş, senden okumakta güzel oldu:)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel ucuza almışsınız, 99 tl çok fazla geldi bana çünkü:)

    YanıtlaSil
  3. Benim aldığım çok mini ama ona rağmen bitmez bence

    YanıtlaSil
  4. They're Real'ı çok sevmekle beraber Benefit'in diğer ürünlerini çok pahalı buluyorum. 99lira hayatta vermem, veremem onlara. Ancak pek hoş duruyor. Hayırlı olsun ^.^

    YanıtlaSil
  5. Mac Harmony içinde konture uygun diyorlar bide benefitin bu bronzerına benzer yapıdaymış sen hangisini tavsiye edersin bu durumda mac daha uygun bütçeli oluyor sanki

    YanıtlaSil
  6. Harmony bende yok ama kullananlardan çok olumlu yorumlar okudum. Eğer uygun bütçeli olsun diyorsan the Balm Bahama Mama'ya da bakabilirsin

    YanıtlaSil
  7. Eğer Sleek Face Formu yeni almasaydım kesin bunu alırdım. Fiyatı gerçekten fazla ama alışveriş çılgınlığında göz bir şey görmüyor. Güle güle kullan. Bana da beklerim adaşım :)

    YanıtlaSil