7 Kasım 2012 Çarşamba

Bobbi Brown Pudra Allık - 15 Desert Rose










Merhabalar,
Sanırım bu hafta bıktıracak kadar Bobbi Brown yazısı yazmışımdır. Üstelik hep de allık:)) Ama ben allık olayını abartmış bir insanım, o yüzden de yazılarımın konusu da çoğunlukla bu oluyor.
Bobbi Brown allıkları diğer birçok allıktan üstün kılan, kalıcılıkları. Gerçekten açık-koyu, ışıltılı-mat farketmeden sabahtan akşam üstüne kadar dayanıyor. Yapıları yumuşacık, allıkta ve farda hiç sevmediğim, beni makyajdan soğutan o 'taşlaşma' olayı asla olmuyor. Bu kadar hafif ve ince yapılarına rağmen tozutmaması da cabası!









Her zamanki cart allıklarımın aksine; bu allığın rengi oldukça soft. Parmaklarımda belli belirsiz göründüğünün farkındayım ama gayet de güzel renk veriyor. Üstelik tek bir kez dokunmanız yeterli. Yapısının ne kadar ince olduğunu, parmak çizgilerime dolan allıktan anlayabilirsiniz.






Renk çok açık bir bebek pembesi. Yüzünüze sürdüğünüzde çok hafif bir görüntü oluşuyor, fazla kaçırmak gibi bir korkunuz olmuyor. Sürdüğünüzde allık yokmuş gibi görünüyorsunuz, sadece sağlıklı bir ışıltı ve tatlı bir renk katıyor. İtiraf ediyorum; bütün allıklarınız mor, turuncu, fuşya olunca; böyle bir allığı mutlaka bir kenara ayırmanız gerekiyor. Bütün koyu makyajlara ya da 'no make-up' görünümüne son derece uygun bir allık.
Bobbi Brown allıklar yüksek fiyatlarına rağmen kalitelerini belli ediyor. Dikkat edenler varsa, artık cueltry-free olmadığını da belirteyim. 












10 yorum:

  1. Ya biliyor musun, bu yazının başlığını görünce sana şunu yazmak için bloga girdim ve sonra şu cümleni okudum:

    allıkta ve farda hiç sevmediğim, beni makyajdan soğutan o 'taşlaşma' olayı asla olmuyor!

    Tam da bunu soracaktım! Ağustos'ta freeshoptan aldığım allığım taşlaştı!!!! Dün RT Blush brush'la uygulama yağmaya çalışıyorum, lenslerim de yok, allahım allığın rengi çıkmıyor! Hiç normal değil, derken bir de baktım ki ortası parlak parlak bana bakıyor! Delirdim resmen! Niye olur, nereye şikayet etmeli bir fikrin var mı? Bobbi Brown'a mail atsam dönerler mi ki?

    Checkcosmetic.net'ten tarihine bakacağım. Çok canım sıkıldı, çok seviyordum o allığı :(

    YanıtlaSil
  2. Hadi ya, çok şaşırdım. Bunu değil ama Peony allığımı geçen sene çok sık kullandım ve aynen duruyor, üstelk daha yeni aldın sen. Bence tarihine bir bak, bana çok ilginç geldi, benim 10 yıllık loreal allığım aynı duruyor. Bence senin allık bozuk

    YanıtlaSil
  3. Bobbi Brown'un web sayfasından mesaj attım şimdi! Allahım gelir beni bulur ya :( Umarım oradan doğru düzgün bir yanıt verirler :(

    YanıtlaSil
  4. Hakikaten canım ya, bence bilgi verirler, çünkü birkaç ayda böyle birşey olmamalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım... daha önce MAC'te bir olay yaşamıştım; tamamen TR şubesiyle ilgiliydi, ama burada muhatap bulamayınca MAC USA'ye yazmıştım ve adamlar taa ordan buradaki sorunu çözmüşlerdi! Aynı şeyi Bobbi Brown'dan da umuyorum...

      Sil
  5. renk çok tatlıymış ama şeker gibi:)

    YanıtlaSil
  6. Kozmetikperisi teşekkür ederim

    Başakçım çözülür hiç merak etme, büyük firmalar bunlar

    YanıtlaSil
  7. merhaba,
    denemek gerek ...
    bende beklerim bloguma,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seve seve. Yeni blogları tanımak çok zevkli, seni de zevkle takip edecem

      Sil
  8. rengi çok tatlı ve doğal duruyor
    uzun zamandır bu tonlarda allık bakıyorum, incelemem lazım ;) paylaşımın için teşekkürler..

    bize de beklerim ;)

    olcayinwinterfall.blogspot.com

    YanıtlaSil