1 Ağustos 2012 Çarşamba

LOREAL HIP CREAM SHADOW PAINT - 807 Selective ve 909 Steely









Krem ürünleri çok seviyorum. Yağlı göz kapaklarıma uygun olmasa da, krem farlar da buna dahil. Loreal'in en muhteşem ürünlerini oluşturan HIP serisinde bulunan krem farlar swatchları gördüğümde beni cezbetmişti. Özellikle farların gözümde yapış yapış bir his yaratmaması önemli. Aksi taktirde gözümün üstünde dumble varmış gibi bir ağırlık çöküyor.









Ürün plastik kaplar içinde geliyor. Farların tüplerde olduğunu düşünürsek, bu plastik kaplar ürünlerin ezilmemeleri için mantıklı. Yanlarında ufak fırçalar var. Ben de sürerken bu fırçayı kullandım. Ürünlerin gramajı 7,2 gr. Ebatlarını görebilmeniz için avucumda çektim. Az gibi göründüğüne bakmayın, bezelye kadar iki damla, iki göze de yetiyor.





807 SELECTIVE: Şampanya rengi. Benim gözkapaklarım koyu renkli olduğu için, bu ürünün verdiği aydınlığı seviyorum. İçinde ufacık ışıltılar var.





909 STEELY: Oldukça koyu, yine içinde ışıltılar olan metalik bir gri. Duruşu dramatik, buğulu makyajda kullanılabilir.


Gelelim ürün hakkındaki yorumlarıma.. İyi tarafı; rengi yoğun ve yapısı da oldukça kremsi. Kolaylıkla yayılıyor, blend ediliyor. Sürülmesi çok pratik, uzun uğraş gerektirmiyor. Kötü tarafı ise; kalıcılığı zayıf, yapısı kuru ve çizgilenmeye müsait. Yalnız ben gözüme bazsız kullandım. Bazla birlikte uygulandığında tüm gün kalıcı olduğunu okumuştum. Bir dahaki sefere bazla deneyip yorumlarımı eklerim.


Şu ara favori olan Tattoo farlarla karşılaştırırsak, tatoo farların çok daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bir kere tatoo'lar daha kalın yapılı ve kalıcılıkları da çok daha iyi. Loreal farların yapıları oldukça ince, özellikle açık renk olanı sürdüğünüzde far değil de krem sürmüş gibi oluyorsunuz. Koyu renk olanın duruşu, rengin koyu olması sebebiyle kendini daha iyi gösteriyor.


Alamayacağım için üzülmediğim bir ürün oldu. Çünkü renklerini beğenmeme rağmen performansından memnun kalmadım. Tattoo farların bundan kat be kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Sonunda bu sefer 'keşke' demeyeceğiniz bir ürün yayınlamaktan mutluluk duyuyorum.













3 yorum:

  1. İlk defa görüyorum bunu çok ilgi çekici :) Nereden almıştınız ambalajlarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Canım, brigittesboutique sitesinden almıştım. ebay'de de vardı yanılmıyorsam.

    YanıtlaSil
  3. Gorunuslerine bayildim gule gule kullan :)

    YanıtlaSil