8 Ağustos 2012 Çarşamba

BECCA SOFT TOUCH BLUSH - Songbird







 


 
Becca, oldukça pahalı ve ulaşılması zor bir marka. Ülkemizde satışı olmadığı gibi; yurtdışında da kolay bulunmuyor ve pek de tanınmıyor. Bu markanın en bilinen ürünü, Lisa Eldridge'in favori aydınlatıcı olan ve vivalavitam bloğunun sahibesinin de tanıtmış olduğu Pearl Shimmering Skin Perfector aydınlatıcı. Malesef Becca ve denemek istediğim diğer birkaç markanın da olduğu ürünleri satan bir site buldum, üstelik Türkiye'ye de gönderiyorlar ama almayı düşünmüyorum. Çünkü son derece pahalı ürünler ve tecrübeyle sabittir ki gümrük aportta bekliyor.






Allığımıza geçecek olursak. Aslında bu markayla tanışmam, hepimizin bildiği JUSTMAKEUP bloğunun yazarı İpek'in yazısıyla oldu. O zaman bu allığı görmüş, deli gibi vurulmuştum. Stawberry'den hiç de ucuz sayılmayan bir fiyata aldığımda bile tereddüt duymadım. Ürünü açıp baktığınızda 'bu nasıl renk' diye düşünüyorsunuz, görüntüsü o kadar albenili durmuyor. Ama rengi yüzünüzde denediğinizde görüntü inanılmaz!



Ürünün öncelikle ambalajından bahsetmek istiyorum. Bu marka, benim hayatım boyunca gördüğüm en güzel tasarıma sahip. Üzerinde marka adının basılı olduğu metal bir kısım var. Siyah ufak simlerle kaplı, oldukça ağır bir amblajı var, görüntüsü bana UFO'yu hatırlatıyor :))) Son derece kaliteli ve dayanıklı olduğu zaten anlaşılıyordur. Yere düşürmeme rağmen, herhangi bir parçalanma hatta çizilme bile yaşamadım.









 
Ürünün yapısı ise fiyatını hakettiğini gösteriyor. Kabında kırmızı gibi duran renk, yüzünüzde harika, son derece soft bir mercan rengine bürünüyor. Son derece pigmentli ama yoğun uygulasanız bile yüzünüzde sırıtmayacak ve yormayacak bir renk. İçinde herhangi bir sim olmamasına rağmen, yüzünüzde aydınlık bir görüntü yaratıyor, yani mat bir allık değil. Üstelik sürümü de çok kolay.



Fiyatı 40 $ civarı. Yani bir Nars allıkla aşağı yukarı aynı. Ama yasak olmayıp da yurtdışından alabilseydik, kargo ücreti nedeniyle çok daha pahalıya geldiğini de unutmamak gerek. Sonuçta kaliteli bir markanın, severek kullandığım kaliteli bir ürünü ama alabilme imkanım olsaydı sadece aydınlatıcısını alıp bu sevdayı noktalardım.










2 yorum:

  1. Yurtdışında yaşayan birinin de çok zor elde ettiği bir gerçek çünkü sadece online pazarda bulunacak kadar nadir satış politikası var, ilginç cidden. Ancak bu marka inanılma kalitelidir sizin de değindiğiniz gibi. Acaba o bahsettiğiniz sitenin adı nedir?

    YanıtlaSil
  2. Sitenin adı Zuneta.com. Türkiye'ye de gönderim yapan bir site. Ancak Becca'nın bu soft touch allıkları ve highlighter kalmamış gözüküyordu. Yine de takip edilmeli tabi.

    YanıtlaSil