8 Ağustos 2012 Çarşamba

PUPA LUMINYS BAKED EYESHADOW - 06










Herkese Günaydın,


Pupa bir İtalyan markası, uzun zamandır da ülkemizde satılıyor. Daha önce Project Pan listemde mavi rengini görmüştünüz. Bir öncekini Sevil'den; bunu da yasaklanmadan önce Stawberry sitesinden uygun bir fiyata almıştım. Sizler de Sevil, Boyner gibi mağazalardan ya da Kozmoda, Zidaya gibi sanal alışveriş sitelerinden alabilirsiniz. Fiyatı 30-35 lira arası. 






Stawberry'den almaya karar verdiğimde, rengini internette araştırmış ve bu kahve tona karar vermiştim. Ve umduğumdan daha güzel, daha canlı bir renk çıktığını söylemeliyim. Gördüğünüz gibi rengi; içinde minicik altın simler bulunan acı bir kahve. Genelde hep birbirine benzer renkler seçerim ama elimde hiç bu tonda ve bu yapıda bir fark yoktu. Bu yüzden gönül rahatlığı ile aldığım, pişman olmadığım bir ürün.






Baked farlar, fırınlanmış ürünler. Pigmentlerin fırınlanmış şekli diyebiliriz. Hem ıslak, hem kuru olarak kullanabileceğiniz, kalıcılığı gayet yüksek, pigmentasyonu oldukça verimli farlar. Göz kapağında topaklanmıyor ve son derece derin, parlak bir görüntü oluşturuyor. Gerçekten çok sevdiğim, eksi bir taraf bulamadığım bir far oldu bu.



Bu farların birçok rengi var. Hem ürüne ulaşmanız, hem de ürünün performansı açısından tavsiye edebileceğim bir far bu. Denk geldiğinizde denemenizi öneririm, benim gibi sevme ihtimaliniz yüksek.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder