31 Temmuz 2012 Salı

FLORMAR TRUECOLOR DIPLINER - BLUE






 



Birkaç ay önce, hiç aklımda yokken Cevahir Alışveriş Merkezindeki Flormar standındaki indirimi görünce bu dipliner'ı almaya karar verdim. Aslında bildiğiniz gibi mavi benim rengim değil, hazetmem kendisinden. Ama eyeliner söz konusu olunca, turuncu bile sürebilirim, o derece uçtayım yani. Bir de bu mavi bana çok değişik ve etkileyici geldi. Bildiğimiz sıradan mavilerden  değil, son derece canlı bir parlament rengi. Normalde bu tarz iddialı renkleri kullanıyorsam, makyajımda son derece soft bir allık ve nude bir ruj kullanıyorum. O zaman dikkat gözde sabitleniyor, dağılmıyor.







Ben genellikle kalem şeklinde eyelinerları severim ama bu dipliner'ın sürümünü de kolay buldum. Kolay derken; eğer liner çekerken elleriniz titriyorsa bunu kullanmak için daha vaktiniz var. Çünkü uç kısmı fırçalı ve  düzgün bir hat çekmek için fırçalı eyelinerlar, keçe uçlulara oranla bir tık daha zor.







Rengini kolayca veriyor, silik görünme gibi bir durum yok, oldukça parlak. Kalıcılığı da çok iyi. Ovuşturmadığımda uzun müddet gözümde kaldı.



Ben Flormarın ürünlerine pek fazla şans tanımasam da, bu dipliner'ı aldığım için çok memnunum. Demek ki neymiş; önyargılı olmak iyi birşey değilmiş! Siz de ucuz ama etkili bir dipliner düşünüyorsanız, Flormarınkilere bir deneyin, fiyat-performans olarak çok başarılı.















4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım bende siyahını aldım ama bende yanma ve kaşınma yaptı kullanamadım :S

    YanıtlaSil
  2. Ya işte denemeden bilinmiyor. Başkasının memnun olduğu sende sorun yaratabiliyor. Cilt bakımında da aynı şey geçerli. Mesela birinin ballandıra ballandıra anlattığı bir markanın yüz kremi bende kızarıklık yaptı.

    YanıtlaSil
  3. Rengi muhteşemmiş. Çok opak görünüyor, ki bazen bu tür hesaplı kozmetiklerde renk dışardan hoşken istenen opraklığı ve pigmentasyonu yakalamak kolay olmuyor. Kalıcı da diyorsun, o zaman tadından yenmez valla. :)

    Ben bu tip likit eyeliner'ların fırçalarını kullanmakta zorlanıyorum. Ona da şöyle bir çözüm getiriyorum: Ürünü kesik uçlu eğimli fırçama alıp öyle sürüyorum. Zaten bu tip eyeliner'lar ilk başta çok sıvı oluyorlar, kolaylıkla başka fırçaya da geliyorlar, genellikle iyi sonuç veriyor. Rengi beğenip de fırçasını kullanabilir miyim diye endişe edenlere tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Edacım bence dene hiç birşey kaybetmezsin. Senin yöntemin aklıma gelmemişti ben tembelim biraz ondan sanırım, üşenirim:))

    YanıtlaSil