20 Temmuz 2012 Cuma

ESTEE LAUDER SIGNATURE RUJ - LUSH ROSE ve ORCHID LIGHT





LUSH ROSE - ORCHID LIGHT





Bu markanın rujundan daha önce bahsetmiştim. Estee Lauder rujları seviyorum. Hem glow görünüşleri, hem renklerindeki canlılık, hem de dudaklarımı nemlendirmesi benim için onları sevmeme yetiyor. Nemlendirici yapısı nedeniyle, mat bir rujdaki kalıcılık bu ürün de yok. Ama kalıcılık benim için önemli değil. Sizin için de sorun değilse tavsiye ederim.


Elimde toplam 3 tane Signature ruj var, hepsini çok severek, beğenerek aldım. Alıp da kullanmadığım bir renk yok. Üstelik böyle pahalı bir markanın rujunu, Mybelline fiyatına bulunca ister istemez kapıyorsunuz.


Sizler de benim gibi ruj çeşitliliğini seviyor ama 'Ruja çok para harcamam.' diyorsanız; Elca iyi bir alternatif. Eğer imkanınız varsa mutlaka uğrayın, eminim beğendiğiniz bir renk mutlaka çıkar. Rujlardan Orchid Light, mürdüme çalan menekşe rengi; Lush Rose da son derece canlı ve gösterişli bir pembe. Renk tarifi konusunda yeteneksiz olduğum için swatch eklemeyi daha uygun buldum.




Üst: M 19 Orchid Light
Alt: P 06 Light Rose









3 yorum:

  1. Light rose'u daha çok beğendim,rengi harika

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    rujları kaça almıştınız acaba?
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Adsız, ben Elca'dan 20 ya da 25 Tl.ye almıştım. Eğer İstanbul'da yaşıyorsan mutlaka Elca'ya bakmanı öneririm. Çünkü rujların normal fiyatları oldukça pahalı ve Elca'da da çok güzel renkler var.

    YanıtlaSil