7 Temmuz 2012 Cumartesi

CARGO 4'LÜ FAR PALETİ













Cargo'nun kahverengi paletinden sonra, bu paletini de Perşembe günü Demirören Sephora'dan aldım. İtiraf ediyorum sadece şu harika hardal-yeşil karışımı güzeller güzeli renk için aldım. Fiyatı 30 Tl. Bu paletlerin arkasında isim değil numara yazıyor. Bu paletin numarası 02. Gördüğüm kadarıyla bu numaralı paletten başka kalmamıştı. Ama diğer Sephoralarda bulma ihtimaliniz yüksek. Mesela ben, Cargo Allığı Beylikdüzü Sephora'dan almıştım. Tabi sonuçta indirimde aldıklarımız biraz şans işi.

Palete bakacak olursak; açıkçası ben mavi insanı değilim, hatta hiç sevmem. Ama şu mavinin güzelliğine bir bakar mısınız? Cargo'nun bu 4'lü farlarının hepsi son derece pigmentli. Sanırım yeşil ve mavinin tüm güzel tonları bu palette toplanmış. Eğer bu paleti daha önce farketseydim sanırım kahverengi olanı almazdım. Çünkü zilyon tane kahve tonlu farım var.







Sephora indiriminde beni en çok mutlu eden, özel bir sempati duyduğum Cargo markasının bir çok ürününün indirime girmiş olması. Far ve allıklarının dışında; concealer, Blu-Ray pudra, Fondoten ve Mascaraları da indirimdeydi. Mascarasını da almak istiyordum ama kendimi tuttum.
Bu kadar Cargo yeter, bi dahaki indirime artık :)






2 yorum:

  1. O ne güzel renk öyle.swatchda daha da güzel durmuş.güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Begümcüm. Gerçekten çok güzel renkler.

    YanıtlaSil