9 Temmuz 2012 Pazartesi

BARRY M RUJLAR


Barry M benim çok sevdiğim markalardan. Elimde üç ruju var ve üçünü de çok seviyorum. Özellikle de 147 Peachy Pink rengi mükemmel. Zaten görüldüğü gibi neredeyse yarısını kullandım. Benim gibi ruj sürmekten haz etmeyen ve bir ruja sadık kalamayan biri için büyük başarı!


                                                147-Peachy Pink, 54-Peach, 151-Sunset




Barry M deyince rujları ve toz şeklinde pigment farları akıllara geliyor. Rujlarının yapıları mat ve kalın. Eğer dudaklarınız çok kuruysa, lip balm üzerine sürmenizi tavsiye ederim. Ben dudaklarımın çatlak olmadığı zamanlarda lip balm olmadan kullandım, herhangi bir pürüzlü görüntü de oluşmadı. Ben bu rujların yapılarını biraz Revlon matte serisi rujlarınkine benzettim.

Rujlarda herhangi bir koku yok. Ben rujlarda kokudan rahatsız olmuyorum ama olanlar var. Sanırım bu bir artı.




PEACHY PİNK : Pembeye bakan bir mercan rengi diyebiliriz. Aynı zamanda hafif şeftalilik de var. Çok değişik ve çok güzel bir renk. Ama ben bu tarz rujların her tende ve dudakta aynı durduğunu düşünmüyorum. Ama bana göre bu renk farklı bile dursa herkese yakışabilir. Toprak, gri ya da pembe tonlu, kısaca hangi tonlarda yapılırsa yapılsın baskın göz makyajlarının tümüne yakışacaktır. Bu renk kesinlikle yaz rengi.

PEACH : Adı şeftali olsa da, şeftali olarak sınırlandırmak yanlış. Şeftaliden ziyade turunculuk baskın ama bu turunculuk rahatsız etmiyor. Sürümü kolay, görüntüsü parlak. Tam tarifini yapmaya çalışırsam, turunculuk olan, mercan da denilebilecek bir ruj bu.

SUNSET : Aynı şekilde çok güzel, parlak bir duruşu var. Kolay sürülüyor. Sanırım zor sürülen sadece 147. Onun da matlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Rengi koyu pembe gibi görünse de bu da mercan tonlu.


Sonuç olarak her üç rujda farklı tonlar barındırsa da mercan grubuna giriyor denebilir. 147 haricindeki renkler parlak ve canlı. Uygulamaları kolay. Kalıcılıkları son derece iyi. Benim gibi, en kalıcı rujları bile yok etmeyi başaran biri değilseniz, rahatlıkla saatler boyu kullanabilirsiniz. Fiyatları da son derece uygun. 4,49 Sterlin, bizim paramızla 13 lira. Bana göre bu rujların tek eksisi kuruluk yapması. Onu da bir nemlendirici ile kolayca halledebilirsiniz.

Hoşçakalın.








1 yorum: