9 Temmuz 2012 Pazartesi

THE BALM SHADY LADY GÖZ FARI - ALL ABOUT ALEX













The Balm kaliteli ürünleri olan, ürünleri zararlı madde içermeyen ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan son derece uygun fiyatlı, başarılı bir marka.


Birkaç aydır Türkiyede satıldığı için çoğu ürününü deneme fırsatımız oldu. Sanırım her ithal üründe kazık yeme durumu olduğundan, bu fiyatlara satılmasını beklemiyordum. Şeytanın bacağını bu marka ile kırmış olduk. Darısı diğer markaların başına


Bir çok ürününü denemiş biri olarak en çok far ve aydınlatıcılarını sevdiğimi söyleyebilirim. Özellikle bu iki üründe inanılmaz başarılılar.


Farlar karton kutular içinde, aynalı ambalajlarda sunulmuş. Kendinden mıknatıslı, rahatça açıp kapatabiliyorsunuz. Farlarınsa pigmentasyonları çok iyi, kalıcılıkları harika. Benim yağlı gözkapaklarımda herhangi bir baz olmadan saatlerce topaklanmadan kaldı. Bu büyük bir başarı çünkü Mac farımın bile uçtuğunu bilirim.


Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki All About Alex bana göre The Balm'ın en güzel farı. İçinde hiç belli olmayan çok hafif ışıltılar var. Sürümü yumuşacık. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği çok güzel bir haki rengi.


Bu rengin Mac'in Greensmoke renginin dupesi olduğunu söyleyebilirim. Almak isteyenler olursa 24 ya da 28 lira gibi bir fiyatı var ve kısa sürelerle %20 indirimler oluyor. Takip ederseniz çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder