6 Temmuz 2015 Pazartesi

Esterel Waterproof Lipliner No:543


Selamlar herkese,
Benim şu ana kadar üzerinde pek de durmadığım bir makyaj ürünü dudak kalemleri. Ama bir tanesi var ki; benim hayatımın dudak kalemidir ve üzerinde yorum yapılmayı hakeder. 



 Özellikle Gratis, Watsons, Rossmann gibi 'Drugstore' tarzı yerlerden alışveriş yaptığımız için genelde orda satılan ürünlere odaklanıp diğerlerinden mahrum kalıyoruz.
Esterel de o markalardan biri. Benim elimde birkaç tane bu markadan kalem var. Ama 543 numarası benim için vazgeçilmez.





Yapısı gayet yumuşak. Ama rengi inanılmaz. Pembe tonlu bir nude. Benim dudak çizgime en yakın, dudaklarımı dıştan çerçevelediğimde daha dolgun gösteren bir kalem. Ben bu kalemi bütün açık pembe hatta pembeye bakan nude rujlarımla kullanıyorum. Bazen sadece ruj olarak sürdüğüm, hatta ve hatta sadece dudaklarımın dış çerçevesini belirginleştirip içini doldurmadan, çıplak olarak kullandığım da çok olmuştur.



Bu kalemi keşfedeli belki 20 yıl olmuştur. Daha önce iki tane bitirmişliğim var. Gördüğünüz gibi şu an kullandığımın da neredeyse yarısına geldim. Muhtemelen sene sonuna kadar da bitiririm ve tabi ki bulduğum ilk yerde yedekleyeceğim.
Fiyatı 5 lira. Tek sıkıntı, bu markayı satan çok fazla yer olmadığı gibi; bir de bu numarayı bulmak oldukça zor. Ben seneler sonra geçen yıl Şişlideki bir parfümeride tesadüfen buldum. 










5 yorum:

  1. Ay Esterel! Teyzem kullanırdı bu markayı yıllar önce, bana da o öğretmişti ♥ Şimdi bulduğum yerde alırım ama dediğin gibi o kadar az bulunuyor ki marka. Eğer 543'ü bulursam hem sana hem bana alıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanem ben burda buldum inşallah kalmıştır. İstersen ben sana yollarım bulursam

      Sil
  2. Markayı hiç duymamıştım.Ama renk çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. Yazını okurken birden aklıma geldi benim de ilk kullandığım göz kalemi (annemin kalemiydi tabii ama ben el koymuştum bir süre :) bu markanın koyu gri bir göz kalemiydi.Güzel nostalji oldu bana da :) Aynen katılıyorum hayatımıza kişisel bakım marketleri girdiğinden beri unuttuk bazı markaları.543 de tam benim sevdiğim tonlardaymış olur da bulursam ilk gördüğüm yerde alırım artık :)

    YanıtlaSil
  4. çok iyimiş ve de uygun bloğunuzu da takibe aldım bende sizi bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil