23 Şubat 2015 Pazartesi

Anastasia Beverly Hills-Clear Brow Gel


Kaş ürünleri deyince tüm dünyada fenomen olan bir marka var: ANASTASIA
Bu markanın kaş kalemleri ve kaş farları övüle övüle bitirilemiyor. 
Benim bu markayla tanışmam Lavish paletiyle olmuştu. Setin içinde cımbız, kaş kalemi, far fırçası ve kalem eyeliner vardı. Özellikle cımbızı bir harika ama tabi ki bu yazının konusu değil.


Bu yazının öznesi; Sephora'nın yılbaşı için çıkardığı sınırlı üretim setlerden birinin içinde yer alan Anastasi Clear Brow Gel. 
Çok üşengecim bilmeyen yok heralde. Benim kaşlarımı doldurmam bile yenidir.
Oldum olası seyrek, dağınık kaşlarım vardı. Ama hem üşengeçlikten, hem de gerekli görmediğimden hep es geçerdim. Şimdiyse her makyajımda mutlaka kaşlarımı dolduruyorum. Ve ardından da bu şeffaf mascara ile sabitliyorum. Gerçekten makyajımı tamamlanmış hissediyorum.
Yapısı hafif ıslak ama bir Essence kadar değil. O benim için kötü sayılabilecek bir ürün. Evet hiç yoktan iyi ama bu ürünü kullanınca anlıyorsunuz ki Anastasia bir başka!
Kaşınıza sürdükten sonra kuruması uzun sürmüyor (aşağı yukarı 1 dk). Kuruduktan sonra da gün boyu dağılmıyor, ağırlık yapmıyor. Ayrıca yapay da durmuyor.
Beni rahatsız eden tek şey var, o da duvar boyası kılıklı keskin kokusu. Ama o kokuyu da sadece sürerken alıyorsunuz, kaşınızda kalmıyor bu koku.


Küçük sayılabilecek bir fırçası var. Tararken sağa sola bulaşmıyor. 
Dediğim gibi aylardır çok severek kullanıyorum. Her gün elimin altında. Benim dağınık kaşlarımın hakkından geldi.
Bu arada mascara renksiz. Bu ürünle kaşlarınızı dolduramıyorsunuz, sadece sabitliyorsunuz.
Bittiğinde tekrar alma imkanım yok, çünkü ülkemizde bu marka satılmıyor.
Yurtdışından almak isterseniz, Sephora'daki fiyatı 22 $.








5 yorum:

  1. Üşengeçlik konusunda aynıymışız, benim de kaşlarım dağınık çok seyrek değil ama kaş ürünleri daha düzgün görünüm verse de ben üşeniyorum işte kullanmaya. Kaş ürünlerinde de yeniyim haliyle. Yurt dışına özellikle Amerika'ya giden birileri olursa aklımda olsun bu kaş maskarası :)

    YanıtlaSil
  2. bu markanin ürünlerini cok merak ediyorum, ama tabiiki almanyada yok bir cok güzel diger markalar gibi :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Türkiyede satılıyor mu satılıyorsa nerelerde acaba ?

    YanıtlaSil
  4. Türkiyede satılıyor mu satılıyorsa nerelerde acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana ABD Sephora'dan getirttiğim setten çıkmıştı. TÜrkiyeden bir şubesi yok ancak İnstagramda Sarin Kozmetik diye bir hesap var. Onlar Anastasia ürünlerini satıyor. Ancak ben kendilerinden alışveriş yapmadım, sadece bilgim var. Onlarda olabilir bu ürün

      Sil