1 Ekim 2014 Çarşamba

Uyumlu İkili - 2 : Anastasia Beverly Hills Dipbrow & Brow Gel


İşte benim bu seriye başlamamın ana sebebi olan muhteşem ikili:
Anastasia Dipbrow + Anastasia Clear Brow Gel...



Anastasia markası ülkemizde satılmayan ancak yurtdışında özellikle kaş ürünleriyle nam salmış bir marka, hatta bu konuda efsane denebilir...



Elimde Anastasia palet'ten çıkan bir kaş kalemi var ancak ben, kaş doldurma konusunda kalemden çok jel ürünleri tercih ediyorum. Jel ürünleri; hem düzgün sürülmesi, hem de kalıcılığı açısından daha başarılı buluyorum.
Bu ürünü de duymuştum ama denemek gibi bir imkanım yoktu. Ta ki instagramdaki sevgili arkadaşlarımdan biri bana bu ürünü göndermeyi teklif edene kadar! Şaşırdım, mutlu oldum hatta havalara uçtum tabi ki...





ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW - Ebony
Bendeki, skalanın en koyu rengi olan Ebony. Biliyorsunuz benim kaşlarım seyrek olmakla beraber oldukça siyah. Dolayısıyla kaşlarıma uyacağını tahmin ediyordum. Ancak bu ürün o kadar pigmentli ki, çok hafif uygulamazsam dövme gibi duruyor. Ama hafif uygulandığında boşlukları o kadar güzel dolduruyor ki anlatamam. Sürümü yumuşacık, üstelik deli gibi kalıcı. Sabahın 7'sinde bile sürmüş olsam, akşam saat kaç olursa olsun ben yıkayana kadar çıkmıyor. Yıkamak da öyle sıradan yüz temizleyicileriyle, hatta H2O ile değil; bildiğiniz yağla temizliyorum. 
Rengiyle, dokusuyla, kalıcılığıyla herşeyiyle süper, süper, süper...
Kaşlarımı doldurmak için başka bir ürüne bakmam bile.





ANASTASIA BEVERLY HILLS CLEAR GEL
Anastasia Clear Brow Gel; adından da anlaşılacağı üzere, kaşları sabitlemek için kullanılan şeffaf renksiz bir kaş maskarası. 
Şu ana kadar sadece Essence'in şeffaf mascarasını kullandığım için çok tecrübeli sayılmam. Ama performans açısından onunla uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyebilirim. Bu bir efsane bayanlar. Sabah sürüyorsunuz ve akşama kadar kaşınızı fix'liyor. En ufak bir bozulma dahi yok. Kaşlarınız sert ve düzgün görünüyor. Tek kötü yanı kokusu, ama ben kullandığımda o kokuyu almıyorum. 



Öncesi ve sonrası halleri yukarıdaki gibi. 

Bu ikili birbirleri için yaratılmış. Sorunlu kaşlarımın çaresini buldum diyebilirim. Önce dipbrow ile kaşlarımı doldurup ardından brow gel ile kaşlarımı sabitliyorum. Bu ürünlerle kaşlarımı şekillendirdiğimden beri; 'bozuldu mu, kötü görünüyor mu, adama benzedi mi' sorularıma elveda dedim. Aklım kalmadan huzurla yapıyorum makyajımı:))
Son olarak ürünlerin fiyatlarından da bahsedeyim: Amerika Sephora fiyatlarıyla Anastasia Dipbrow 18$, Brow Gel 22$








3 yorum:

  1. Maybleine color tattoo larin taupe rengi de ayni isi guzel goruyor sevgili Aytul, elinde varsa belki denemek istersin, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var canım. Bir deneyeyim, en azından bu biterse! ona geçerim hiç kalemle falan uğraşmam.

      Sil
  2. Benefit Gimme Brow da dene bir ara mutlaka, kücük bosluklari güzel dolduruyor iki ürün yerine bir tek onu kullaniyorsun cabuk oluyor ;)

    YanıtlaSil