22 Nisan 2014 Salı

Givenchy Le Prisme Blush - 25 In Vogue Orange







Givenchy; high end markalar içinde oldukça sessiz ve mazbut duran, ama benim ciddi oranda hayran olduğum bir marka. Birkaç kişide gördüğüm ombre krem farlarına kavuşamamış olsam da, biliyorum ki denediğimde, allıklarına duyduğum aşkı, farlarına karşı da yaşayacağım.

Marka olarak sade duruşunu, ambalajlarına da taşımız bir marka Givenchy. Ürünlerin; iddiasız ama kaliteli, sade şık tasarımları var. Bu markadan ilk olarak 2007 senesinde allık ve tekli far almıştım. Allığa daha doyamadan, çalınan çantamın içinde veda edince hevesim kursamıda kalmıştı. Seneler sonra yine aklıma düştü ve Sephora'nın nadir 20 indiriminde koşup aldım. 





Eski rengi hatırlayamadığım için ona en yakın olduğunu düşündüğüm 25-In Vogue Orange rengini seçtim. Akşam ışığında rengini tam seçemedim ama benim eskisi biraz daha pembeliydi, yine de bu renk de çok hoş, kesinlikle pişman değilim.





Şeftali ve coral'ın açık tonlarının ağır bastığı, farklı ama birbirine yakın 4 renkten oluşan bu serinin her allığına aynı aşka vurgunum.
Renklerin ayrı ayrı uygulanması imkansıza yakın olsa da; biri üzerinde yoğunlaşarak karıştırdığınızda daha koyu ya da daha açık renk geçişleri sağlayabiliyorsunuz.





Gün ışığında soldan sağa sırayla 4 rengin duruşları bu şekilde. Ben dördünü de karıştırarak hoş bir renk elde ediyorum.





Üstteki resimde çok net belli olmasa da daha aydınlık havada bu şekilde görünüyor. Alttaki resimde ise ofis içinde, nispeten üsttekine göre daha karanlık ortamdaki duruşu var.

Bu allıkların toz toz olmaması, pigmentasyonları, kalıcılıkları harika. Her cilt tonuna yakışacak, ister şeftali, ister pembe tonlarında allıkları var. İtiraf edeyim, Nars allıklarımdaki keskinliği aramadığım, daha soft ve natural makyajlar istediğim zamanda elim hep bu allığa gidiyor. Beni daha doğal, cildimi daha sağlıklı gösterdiğine inanıyorum.





Bu da yanağımdaki bolca sürülmüş haliyle duruşu. Rengin belirgin olması için biraz fazla sürdüm. Umarım bir fikir verebilmişimdir.

Fiyatı sanırım ben aldığımda 90 liraydı. Evet pahalı bir allık, ama allık düşkünlüğünüz varsa denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Givenchy markasını Sephora haricinde; Tekin Acar, YKM ve Boyner'lerde bulabilirsiniz.








6 yorum:

  1. ay bildiğin şahaneymiş :-))

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bi renk! Sana çok yakışmış Aytül'cüm ^^
    Güle güle kullan :*
    Kim bilir belki bi sonra ki %20 indirimde çantanla birlikte giden allığı alırsın ^^

    YanıtlaSil
  3. Irem'e katiliyorum, tek kelimeyle sahaneeeee!!!!! Gule gule kullan, coook yakismis tatlim!

    YanıtlaSil
  4. Ay yanaklarında çok güzel durmuş, güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil