19 Ocak 2014 Pazar

Wet n Wild Fall Collection - Camera Obscura






Wet n Wild'ın bir mega last serisi rujlarına, bir de farlarına hastayım.
Daha önce de başka bir trio far almış ancak artık yeşil rengi hemen hemen hiç kulanmadığım için satışa çıkarmıştım.





Şu an size tanıtacağım Camera Obscura isimli 3'lü far 2013 yılı sonbaharı serisine ait. Ben renkleri görür görmez vurulmuş, Beautyjoint'te bulamayınca, bir dünya paraya Ebay'den almıştım.
Wet n Wild far paletlerinde, farların üzerinde yazan uygulama bölgesi yazılarına bayılıyorum. Tabi ki her farı, illa o bölgede kullanacaksınız diye bir şey yok. Nasıl uygulayacağınız tamamen sizin zevkinize kalmış.





Renkleri tarif etmem gerekirse, hardalımsı kahve, şeftali ve içimde küçük ışıltılar olan parlament mavisi diyebilirim. Ancak lacivert far paletteki muhteşem rengi vermiyor, daha sıradan bir lacivert duruyor.

Farların renklerine diyecek sözüm yok, şahane. Gel gelelim ki, pigmentasyonu zayıf. Elimdeki efsane olmuş Comfort Zone paleti göz önüne alarak söylüyorum ki, bu palet beni hayal kırıklığına uğrattı. Hafif tozutuyor olmasının yanısıra, bazsız kullandığımda kalıcılığı zayıf ve göz kapaklarımda da swatchlarda göründüğü gibi durmuyor ne yazık ki!

Pigmentasyonları güçlü olsaydı kesinlikle ayıla bayıla kullanacağım bir paletti. Yine de severek kullanıyorum ama kaçırmayayım diye verdiğim 30 liraya acıyorum açıkçası! (Evet evet ne derseniz haklısınız, kesinlikle aptalca birşeydi.)










2 yorum:

  1. Aytülüm ya bu paletlerdeki her farın pigmentasyonu aynı değil cidden di mi ? Demek sırf ben öyle düşünmüyormuşum. Bende Knock on wood ve Silent treatment var ama Knock on wooddaki 2 koyu ton müthiş renk verirken ve yumuşacıkken,mesela Silent treatmenttaki en açık renk daha sert yapıda ve az renk veriyor öbürlerine göre :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım değil. Mesela bunun pigmentasyonu düşük ama Comfort Zone mükemmel. Kesinlikle farklı.

      Sil