14 Ocak 2014 Salı

Sephora İndiriminden Aldıklarım




Herkese Selam,
Malumunuz Sephora indirimi geçtiğimiz hafta sonu başladı. Aslında kapısından girmeye bile niyetim yoktu çünkü Sephora'nın kendi markasına ait renkli kozmetik ürünlerine fazla ilgi duymuyorum. Bu yüzden, sadece indirimde diye ıvır zıvır alıp, paramı çarçur etmek istemedim. 

Ne var ki sevgili Buket; bana telefon açıp Benefit allığı sorana kadar. Kendisi bulamayınca benim evime yakın olan AVM'deki Sephora'dan sormamı istedi. Ama ne yazık ki Marmara Park'taki Sephora'da ne Too Faced, ne de Benefit ürünleri indirimdeydi.


Bana bu allığı arkadaşım Capacity'den aldı. Fiyatı 50 lira. Bu arada aç parantez belirtmek isterim ki, Sephora günden güne kan kaybediyor! Personellerin bir kısmının soğuk ve ukala tavırları bir yana; markalar ve indirimler hakkındaki bilgisizlikleri beni öldürecek! Bir mağazada indirimli olan bir ürüne, diğer mağazadaki satış görevlisi arkadaş ısrarla 'hayır değil' diyebiliyor. Nitekim Buket Instagram'da bu konudan uzun uzun bahsetmiş.



İndirimde olan ve alıp almama konusunda kararsız kaldığım diğer bir ürün de, siyahını severek kullandığım Badgal mascaranın mürdüm renkli olanıydı. Bu rengi gerçekten seviyorum, kahve gözlere de çok yakıştığını düşünüyorum. Hafta sonu bir kez denedim, yapısı kuruydu, ben de içine 2 damla badem yağı döktüm. Tekrar deneyeceğim umarım düzelmiştir.
Fiyatı 30 liraydı.


Son olarak, alıp almama konusunda çok kararsız kaldığım, elimin bir gidip bir geldiği Ciate Mini Mani Month oje setini de alıp finali yaptım.



Set; havyar ve glitter ojeleri de barındıran 24 tane mini boy ojeden oluşuyor. Normalde 75 lirayı ojeye vereceğimi asla düşünmezdim ama ojelerin çok da minik olmadığını ve tekinin 3 lira gibi komik bir fiyata geldiğini düşününce aldım. Ayrıca tırnaklarımı uzatmayı başardığım ender zamanlardayım ve kendimi bu şekilde ödüllendirmek istedim. Sanırım çooook uzun bir süre oje almayacağım.










11 yorum:

  1. Ben de aldım bu oje setini. Alırken çok kararsızdım hala da iyi mi yaptım acaba diyorum. Renkler pek benlik değil:( bu arada badgal plum bana da çok kuru gelmişti bi de rengini pek belli etmiyor. Senin yorumlarını çok merak ediyorum. Güle güle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bence güzel çünkü kırmızı tonlu, bej tonlu, simli boncuklu bir çok çeşit var içinde. Mascara maalesef kurumuş, sanırım indirimde olmasının da sebebi bu. Ben içine yağ koydum umarım çözünür.

      Sil
  2. ojeleri görünce kendimden geçtim 3tl çok iyi bir fiyat keşke buralarda da sephora olsa:((( güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begümcüm zaten ekonomik olmasa almazdım kesinlikle. Ama bu ojeler normalde yurtdışında da oldukça pahalı. O yüzden kıydım paraya napalım.

      Sil
  3. Güle güle kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan kuzum! Ojelere bayıldım ben de!

    Benefit ürünlerinin çoğunun tarihi geçmiş olduğu için rimelin kuru olması da normal. Bir de, Yelda da yazmış, o indirimsiz aldığı halde yapısı kuru gelmişti Bad Gal'in.

    Sephora eğer elindeki tarihi geçmiş ürünleri kakalamak için ndirim yapıyorsa, bence hiç yapmasın. Biz bize uuygun gelenleri arada alırız...

    Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kuzum. Amerika Sephora'ya bakıyorum, böyle bir şey orda olsa kıyamet kopar. Üstelik adamlar dünya tester veriyor. Bizim buraya geldi mi herkes çakal! Ne elemanı eleman, ne promosyonu promosyon... Hele son gönderdikleri yüzde 15-20'lik kuponlar bonus oldu yani.

      Sil
  5. sephora çalışanları konusunda tamamen aynı düşünüyoruz bugün de maltepe park'da bana benefitte indirim yok diye direndiler varsa da bilmiyorlarmış ve ilgi de göstermediler bile.. neyse isabet oldu gereksiz bir şey almamış oldum böylece..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Israr edeceksin tatlım. Bir kere benim başıma geldi geçen sene. Benefit Hello flawless fondotende indirim var dedim, onlar yok dedi. Dedim ki dün akşam Palladiumda gördüm vardı, lütfen bir sorun. Sonra sordular ve yaptılar

      Sil
  6. Sephora çalışanları konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum.Resmen gidesim varsa bile gitmiyorum.Ürünlerin tarihi geçme olayı canımı çok sıktı. :/ Şaka gibi.
    Oje seti ise çok güzel gözüküyor.Umarım onlarda kurumuş falan değildir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojelerde sıkıntı yok, zaten oje seti yeni çıkmıştı, hala ABD Sephorada da var hatta.

      Sil