23 Ocak 2014 Perşembe

MAC Magnetic Nude Koleksiyonu - Autoerotique & Amorous Alloy



Hafta sonuna bir kala herkese selamlar,
Mac'in en son çıkan ve hala satışta olan Magnetic Nude koleksiyonundan bir allık, bir far kapmış bulunuyorum.
Gerçi bunları ben kaptım mı, kaptırttılar mı bilemedim! Zira Mac'in fiyatları almış başını gidiyor ve isyan ettirmeyecek gibi değil. Evet burası pahalı bir ülke, bir sürü vergi var ama; Amerikada 10 Dolara satılan pan halindeki farın, burda 37 liraya satılmasına çıldırıyorum.
Bir de Mac'in, 3 lira 5 lira derken alttan alttan zam yapması var ki tam takdirlik!




Sakin ol Aytül, derin nefes... diyerek öznemiz olan ürünlere geçiyorum.
Bu koleksiyonun en beğenilen allığı ile en dikkat çekici farını aldığımı düşünüyorum. Öyle ki bu allık, daha koleksiyon mağazalara gelmeden önce off olmuştu. Aslında aklımdaki allık Pleasure Model'di. Sanırım bu benim pembeden çok şeftali, bakır tonlara daha düşkün olmamdan kaynaklanıyor. Ama mağazaya gittiğimde elim ilginç bir şekilde bu allığa gitti ve yüzümde deneyince de kararımı vermiş oldum.

Amorous Alloy far ise koleksiyonu ve swatchlarını gördüğüm andan itibaren aklımdaydı. Çünkü bildiğiniz gibi bu tarz renklerin müptelasıyım. İtiraf etmiyorum, allığı almasaydım da bu farı naapıp edip alacaktım.





* Autoerotique Allık: Mercanımsı bir pembe, içinde ışıtlı veya sim barındırmıyor ama mat da değil. Satenimsi yumuşak bir bitişi var. Mağazada yüzümde denediğimde hafif tozuttuğunu farkettim ama farklı farklı fırçalarla denemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Fiyatı, 74 Tl

* Amorous Alloy Far: İlk görüşte aşk. Kızılımsı ve içinde kahve tonları da barındıran bir kahve. Yine mağazada denediğimde, bende kahve tonu daha baskın olarak durdu. Pigmentasyonu allıktan bile fazla. Bunun fiyatı da 54 Tl'ydi.

Bu seri daha önce de çıkmış ve Buket o seriyi çok beğendiğini söylemişti. Kesinlikle katılıyorum. Zaten bu kadar güzel olmasalar sanırım paracıklarımı saçmazdım.

Her iki ürün de internet sitesinde tükenmiş. Koleksiyonda beğendiğiniz bir parça varsa, mğazaları arayıp sormanızda fayda var.
Ürünleri henüz kullanmadım, iyice alıştıktan ve sindirdikten sonra ayrı ayrı yazılarını paylaşacağım.
Hoşçakalın.












18 yorum:

  1. Benim de sanırım bu koleksiyondan seçeceğim renkler bunlar olurdu, allığın da farın da rengine tonuna bayıldım. İkisini de güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hiç görmeyeydim iyiydi:)) Ama cidden güzel bir koleksiyondu, her koleksiyondan ürün almıyorum ama bu koleksiyona para verilir. Daha güzellerin senin olsun Firuzem.

      Sil
  2. Far cidden cok guzel, icinde olmayan renk yok! Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel, zaten güzel olmalı zira ufacık bir far 54 lira!
      Ayrıca teşekkür ederim.

      Sil
  3. Koleksyondan bende allık ve fırçayı aldım.Allığı 3-4 kere kullandım çok kalıcı.Ayrıca koleksyondaki fırçaya bayıldım.Bu allığı koleksyon fırçası ile uyguluyorum ve hiç tozutmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allığı daha kıyıp da kullanamadım. Fırçalara ben de bayıldım, hatta büyük olanla fondoten uygulattım gayet güzel, çizgi çizgi olmuyor, tasarımı çok güzel ama epey uğraştırıyor. Uygulamasını çok beğendim ama kesinlikle zahmetli, geniş zamanda kullanıma uygun

      Sil
  4. Kesinlikle ikisi de muhteşem, güle güle kullan tatlım!!! Ben açık renk, pembe gibi bir MSF'i de çok beğendim ama geçen ayki NARS paletten sonra pas geçtim. Bu koleksiyondan da sadece bir eyeliner aldım. Yazısı yakında gelecek :) Öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu Mac, bin tane koleksiyon çıkartıp göçürtüyor bizi.! Uzun bir süre birşey almamam gerek ama ne zaman böyle desem yeni bir şey çıkıyor dayanamıyorum. Sendeki iradeden az bana da yolla güzellik

      Sil
  5. Güle güle kullan canım.Eminim ikiside yüzünde çok güzel duracaktır. Bende farın rengine bayıldım çok iyi bir seçim olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farı gördüm öldüm zaten! Gri olan da çok güzeldi ama bu yanar döner renk bir başka. Teşekkür ederim adaşım

      Sil
  6. Merhaba özellikle farın rengine fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bile bayıldım ben de ilk fırsatta denemek istiyorum. Daha önce MAC far kullanmadım hiç. Ben de MAC markasının rujlarını çok seviyorum ama dudağımı çok kurutuyorlar. Sizde kullandıysanız böyle bir problem yaşadınız mı?
    Buarada ikinci el kıyafet satış sayfama da beklerim: http://garajsatisim.blogspot.com.tr/
    Teşekkürler bu güzel paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Sayfanızı hemen ziyaret edeceğim. Evet Mac'in özellikle Matte serisi rujları felaket kuru. Mesela Ruby Woo'dan bu yüzden çok kişi şikayetçi. Eğer dudaklarınızda kuruluk problemi varsa ben diğer serilerine bakmanızı öneririm, lustre olabilir az renk verir veya cremesheen olabilir o daha iyi renk veriyor ve nemlendirmesi güzel. Ya da satin serisini deneyebilirsiniz, matte serisi kadar güzel renk veriyor ve bence en güzel seri.

      Sil
  7. Bunların ikisindede gözum kalmıştı. Gule gule kullan. Serinin tum urunlerini cok begendım bence son yılların en muthiş koleksiyonu.
    Buarada bende yeni bir bloggerım,guzellik blogumu daha yeni açtım desteğini ve tavsiyelerini bekliyorum umarım takip edersin
    http://makyajkalpben.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibe aldım.
    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim http://hayatimakyajla.blogspot.com/
    hediye çekilişime beklerim

    YanıtlaSil
  9. Amorous Alloy efsaneymiş, bayıldım! Normalde koyu renk farlardan pek hazzetmem ama rengi o kadar güzel ki... Fiyatı da öyle :) Kesinlikle denenmeli.

    Bu arada yeni Bloggerım, ziyaret edersen sevinirim :) http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler takibe aldım

    YanıtlaSil