12 Aralık 2013 Perşembe

MİM.. Kendimiz Hakkında 5 Şey!



KENDİMİZ HAKKINDA 5 BİLGİ...

Blog sayfalarında gezinirken sevgili Audrey'in mimine denk geldim ve çok hoşuma gitti. Baktım ki kısacık ve zevkli bir mim, hemen yapayım istedim.
Bu arada Audrey'in mim'ini okumak isterseniz, şuraya tıklayabilirsiniz.
Hemen Başlayalım:




1. Tipik Teraziyim ve bu burcun en baskın yönü olan Adalet duygusu bende çok baskın. Öyle ki haksızlığa tahammül edemem, sineye çekemem ve sonucuna bakmadan müdahale ederim. Haksızlık yapıldığında engelleyemiyorsam ya da sadece sonucu görmüşsem öfke nöbeti geçirip, hıçkıra hıçkıra ağlayabilir, günlerce o konuyu düşünüp kendimi yer bitiririm. (misal hayvanlara yapılan muamele, eski kocası tarafından 9 yıl sonra bulunup öldürülen kadın gibi..)




2. Hayvanlara aşığım. Deli bir kedikoliğim. Kendimi bildim bileli, kimseye aldırmadan sokaklarda 'pisi pisi' diye seslenerek gezmişliğim ve her bulduğum kediyi dakikalarca bıkmadan sevmişliğim, son paramla onlara mama almışlığım vardır. Bunun yanında çığlık atacak kadar korkmama rağmen bir böceği bile asla bilerek ezmem. 


3. En büyük dileğim çalışmamak. Hayatımı sosyal sorumluluk projelerinde çalışarak geçirmek istiyorum. Belediyelere hayvanlarla ilgili sunmak istediğim fikirler var, toplumdaki varlığımın 'fark yaratmak' olduğunu düşünüyorum.


4. 3 harflilerden deli gibi korkuyorum. Asla isimlerini söylemem. 1999-2002 yılları arasında onlarla ilgili kötü bir dönem geçirdim. Hatta birkaç yıl öncesine kadar odada tek kalamazdım o derece.




5. 29 yaşıma kadar 38 bedendim ama hayatım boyunca hiç mini etek giymedim. 




Hakkımda söyleyebileceğim, ilk aklıma gelen 5 şey bu şekilde. 
Kısa bir mim oldu. Ben de Bouketto'yu (Buket) tagliyorum. Bu mimi yapan arkadaşlar varsa alta yorum bırakırlarsa okumayı çok isterim.





3 yorum:

  1. Bende geçim derdim olmasında sosyal sorumluluk projlerinde ordan oraya savrulmak istiyorum olmuyor ama
    İşte :(

    YanıtlaSil
  2. aytül! 40 yıl düşünsem aklıma onlardan korkacağın gelmezdi bak yeminle diyorum.

    YanıtlaSil