3 Eylül 2013 Salı

Flormar Love Connection Terracotta Eye Shadow LC01






Flormarın çok beğendiğim bir ürününü tanıtmak istiyorum.
Normalde Terracotta farları seven ve kullanan biri değilim. Sebebiyse tozutmaları ve sağa sola saçılan pırıltılar.





Flormar bir çok konuda kendini geliştirdi. (En çok da fiyat konusunda!!)
Bir tek hoşlanmadığım, kapakların altında yazan ve kimin başının altından çıktığını cidden merak ettiğim numaralandırma olayı. Hatta buna numaralandırma değil kodlama da diyebiliriz. Bendeki LC01.
Güvenlik şifresi gibi kod ve numara koymak gerçekten de harika bir fikir; tabi insanların aklında kalmasın istiyorsanız!!





Geçelim ürün rengine.. sol tarafı bana hitap etmeyen ışıltılı beyaz, sağ tarafta bölünmüş olansa, bayıldığım, görür görmez hastası olduğum, içinde sarılı grili renk geçişleri olan süper bir renk. Alacalı olduğu için rengi tam tarif etmem imkansız. Ama sarı ve kahvenin, griye dönük karışımı diyebilirim.





Burada üç renk olarak swachladım. Soldaki beyaz sıradan. Başroldeki renkli far ise görüldüğü gibi kullanıma göre farklı renklere bürünebiliyor.
Ortadaki rengi sarı kısımla karıştırarak daha açık bir ton yaptım. Sağdaki ise en koyu kısmı kullanılarak swatchlandı.


Pigmentasyonu çok iyi. Hatta Mac'in elimdeki terracotta'sı ile bile karşılaştırdım, gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bence bir fark yok. Güzel bir alternatif olabilir, bir sürü de renk seçeneği vardı. Bence diğer renklerine de bakmakta fayda var.


Terracotta'lar bildiğiniz gibi fırınlanmış ürünler. Gramajları ne olursa olsun kesinlikle bitmiyor, ayrıca ıslak-kuru kullanılabiliyor. Ben yukarıdaki fotoğrafta kuru kullandım. Bazla kullanıyorsanız sorun yok, dağılma yapmıyor. Ama bazsız kullanacaksanız, yüzünüze dökülmemesi ve rengin patlaması için ıslak kullanın derim.
Fiyatı 24 Tl. Her ne kadar sınırlı üretim olduğu söylense de Mac koleksiyonları gibi muamele görmeyeceği için her an bulabilirsiniz.










4 yorum:

  1. ben de alırsam bir tek bunu alırdım diye düşünmüştüm.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de en çok bunu beğendim. Gölgeli makyajda bile kullanılabilir. Bir de iddialı renk sevenler için turunculu olan çok hoş.

      Sil
  2. ben bunun turunculu olanını istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten o rengi çok güzeldi. Ben de seni biraz tanıdıysam bugün iş çıkışı gider alırsın:) ehehhehe..

      Sil