4 Eylül 2013 Çarşamba

Danielle Laroche Restorative Göz Kremi






Çok uzun süredir kullandığım ve nihayetinde bitirdiğim bir ürün bu göz kremi.
Öncelikle söyleyebileceğim, çok ucuz, sanırım 17 Tl gibi bir fiyatı var ve ben bu ürünü Gratis'in sık sık yaptığı %40 indiriminden yararlanarak 10,50 liraya almıştım.





Ürünün dış kalitesine bayıldım. Bu kadar uygun fiyatlı bir ürünü cam kavanozda satışa sunmaları çok hoş. Ayrıca bildiğiniz gibi göz kremleri genelde 15 ml'dir. Oysa bu ürün 30 ml, yani devasa.





Ürünü son gramına kadar kullanıp kazıyan ben:))





Zar zor da olsa bir miktar ürünü size gösterebildim. Kıvamı fotoğraftan çok belli oluyor mu bilemedim ama gayet koyu kıvamlı ama kolay uygulanan bir yapısı var. Göz altlarına sürdükten kısa bir süre sonra, yumuşak hareketlerle dağıttığınızda hemen emiliyor. Nemlendirmesi çok güzel. Makyaj yapacağım zaman da, az bir süre bekleyip üzerine uygulama yapabiliyorum.


Bana göre ürünün tek dezavantajı, kokusu. Çok ağır olmamakla birlikte hafif parfümsü bir kokusu var. İlk kullanmaya başladığımda rahatsız olmakla birlikte, bir süre sonra beni etkilememeye başladı. Sanırım alıştım. Ama yine de benim gibi parfümsüz ürün sevenlerdenseniz, hoşlanmayabilirsiniz.
Bunun dışında; bu fiyatta bir ürün için nemlendirmesi, yapısı, gramaji harika. Üzerinde tüm ciltler için uygun olduğu yazıyor. Ama ben bu ürünü genç ve sadece nemlendirme arayan ciltlere öneririm. Eğer benim gibi gözaltı morluklarınız varsa ve de yaşınız gereği kırışıklıklarla savaşan bir ürün arıyorsanız bu ürün size göre değil.
Yine de kremim biterse, acil durum için gidip alacağım krem yine bu olurdu.










6 yorum:

  1. Hic denememistim mersk ettim simdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok uygun fiyatlı. Beğenmezsen de hayıflanmazsın en azından, mesela ben Shiseido almıştım, 100 TL ödemiştim seneler önce. Bir işe yaramadı, parayı da zar zor biriktirmiştim. Dizlerimi dövdüm resmen

      Sil
  2. bu marka test yapmıyor diye hatırlıyorum. denenebilir.

    YanıtlaSil
  3. Bende şuan bu kremi kullanıyorum memnunum ama kokusu ve içeriğinde parfüm oluşundan dolayı tekrar almıycam sanırım başka ürünler denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de tek rahatsız eden kokusu oldu. Yoksa nemlendirmesi başarılı

      Sil