20 Mayıs 2013 Pazartesi

Mini Alışveriş ve Bir Hediye!






Geçen hafta yine mini bir alışveriş yaptım. Mac ruju saymazsak, bu sefer mağazalardan cebimi boşaltmadan çıktığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Neler aldım peki?





Flormar kendini aşmış, Lights of Flower isimli yeni bir koleksiyonu çıkarmış. Koleksiyonda; her tonda ruj, 2 tane Msf tarzı aydınlatıcı pudra, 2 tane allık(ki pembe olana bakmanızı şiddetle tavsiye ederim), rengarenk farlar(fıstık yeşili muhteşem), enteresan bir eyeliner, lipgloss ve mascara var.
Süper atılımlar yapmasına rağmen ne yazık ki Flormar bunları fiyatlarına yansıtmış.
Ben Mor alt tonlu bir pembe olan LF35'i aldım. Mat olmasına rağmen sürümü yumuşacık ve dudakta kurutma yapmıyor. Fiyatı 17,5 TL.
Flormardan aldığım ikinci ürün de, Terracotta Love Connection. Normalde bu tarz farları sevmeyen ben, bunun rengine bayıldım. Bana göre Mac'in terracotta farlarından farkı yok. Fiyatı da 24 Tl. Sanırım 5 renk vardı ve hepsinin rengi birbirinden güzeldi.
Ben bu sefer tercihimi LC01 renginden yana kulandım. Bir tarafı ışıltılı beyaz, diğer tarafı da kahve-gri muhteşem bir renk.





Geçen hafta Mac'in online olarak satışa sunduğumu ve ilk günden fırtına gibi esen Riri Woo ruju da aldım. Aklımda uzun zamandır Ruby Woo almak vardı, onu alamadan bunu görünce ve herkes arasında fenomen olunca bunu seçtim. Herkes Riri'nin, Ruby Woo'ya göre daha mavi alt tonlu ve daha net kırmızı olduğunu söylemiş. Henüz sürmedim ama swatchlarken oldukça zorlandım, yapısı kuru.





Bir de %50 indirimin son günü Maybelline standına bakarken bu ruju gördüm. Normalde içinde sim, ışıltı olan rujları pek sevmesem de, bu rengin dudaktaki duruşuna bayıldım. Eğer iddialı ve parlak rujları seviyorsanız bu rengi not alın!


Golden Rose bu serinin üzerine bin çeşit seri çıkardı ama ben bu ojeleri daha yeni keşfediyorum. Normalde simli, pullu ojeleri zor bulsam ve pek sevmesem de, bu aralar ışıl ışıl görünmekten hoşlandığım bir dönemdeyim. Tek başına kullandım ve o zaman bile çok hoş görünüyor.




Sol baştan> Flormar LF35, Flormar Terracotta Duo LC01, Mac Riri Woo, Maybelline 190-Brilliant Cherry






Bu da Sevgili Buket'in bana aldığı harika kolye. Ne kadar beğendiğimi anlatamam. Bütün bluzlarımda altın detay olduğu için harıl harıl gümüş detaylı bluz ya da gömlek arıyorum. V yaka tercih sebebidir:) Eğer denk gelirseniz bana da söyleyin.













13 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini ririwoo'yu ben de aldım.. şahane bence..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım. Flormar allıklar gerçekten güzel görünüyorlar.Fiyatlar konusunda haklısın. Artık özel günlerde indirime girenler arasında bile değiller .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, sanırım yabancıya satıldığı için ciddi bir artış var. İlk bakışta 17,5 TL çok değil gibi gözükse de; daha 2 ay önce rujları 9-12 lira arasında bir fiyat aralığında sattıklarını düşünürsek bence ciddi zam gelmiş.

      Sil
  3. hayırlı uğurlu olsun birtanem en güzelleri hakediyorsun:)

    YanıtlaSil
  4. Aaa Flormar zaten çıkarmıştı yeni seri,bu da mı çıkmış :D Şaşırdım. En çok da o cafcaflı mor ambalajını beğendim tabi ki :)) Evet ya Flormar bir havalandı son zamanlarda,fiyatları da artırıyor :( Güle güle kullan Aytülcüm !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor renk evet:) Ruju da mor gibi, ama sen ruj rengi olarak mor'u tercih etmiyorsun di mi?

      Sil
  5. Brillant cherry den ben de kullaniyorum cok seker bir.renk aslinda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında simli ve koyu pembe rujlara pek alışkın değilim. Ama bu rujun duruşu çok güzel. Eğer dudağımda denemeseydim kesinlikle almazdım.

      Sil
  6. Hayırlı olsun güle güle kullan hepside şahane!

    YanıtlaSil
  7. çok tatlı bir alışveriş olmuş güle güle kullan:)swatchta flormar ve mac harika görünüyor..

    YanıtlaSil
  8. flormar'ın koleksiyonunun videosu mükemmel olmuş bayıldım http://www.youtube.com/watch?v=iK1lf79mT7U

    YanıtlaSil