29 Mayıs 2013 Çarşamba

LORAC PRO Palette





Son zamanlarda blog dünyasında oldukça popüler olan bu palete sevgili blogger arkadaşım Başak'ın sayesinde kavuştum.
Her ne kadar Naked ile arasında kalsam da; aldığı övgüleri ve elimdeki Naked 2 paleti düşününce, bunu almaya karar verdim.
İlk olarak ambalajından bahsedeyim. Ne yazık ki dış ambalajı Nars ambalajlarıyla aynı malzemeden. Dolayısıyla tıpkı onlar gibi çabucak kirleniyor ve iz bırakıyor.




Bu fotoğrafı Allahtan ürünü kullanmadan önce çekmeyi akıl ettim. Ne yazık ki biraz bulanık çıkmış. Ama renkler belli oluyor.

 

Bu fotoğrafı da bugün çektim. Kullanıldıktan sonraki hali bu. Gördüğünüz gibi üzerinde epey bir iz var.
Ve aynı Naked palet gibi kirlenmeye ve tozutmaya müsait.






Üst Sıra:


İlk sıra tamamen mat farlardan oluşuyor.
White-Cream-Taupe-Lt.Pink-Mauve-Sable-Espresso-Black


Alt Sıra:


Bu sıra ışıltılı farlardan oluşuyor.
Sırayla:
Nude-Champagne-Gold-Lt.Bronze-Pewter-Garnet-Deep Purple-Slate





Gelelim palet hakkında genel yorumlarıma. Bazı mat renkli farlarda belirginlik hafif olsa da; genel olarak mat ya da ışıltılı tüm farların renk vermesi süper.
Ondan da öte; tüm farların kalıcılıkları harika ötesi!... Öyle ki palet, kendi mini far bazıyla beraber satılmasına rağmen, şu ana kadar kalıcılığını test etmek adına baz üzerine uygulamadım. Ona rağmen sabahtan akşama kadar farlar bozulmadan ve çizgilenmeden, renkleri hafiflemeden gözümde kaldı.


Paletteki farlarla ister günlük, ister gece; ister doğal, isterseniz smokey tonlarda makyaj yapmak mümkün. Renklerin sürümü yumuşacık, neredeyse kremsi. Fırçayla aldığınızda kabında hafif bir tozutma yapmasına karşın; gözünüze sürdüğünüzde kesinlikle böyle bir şey olmuyor. Kolaylıkla sürülüyor ve diğer farlarla blend ediliyor.
Bu paletin Sephora satış fiyatı 42 USD, ama vergisiyle birlikte yanılmıyorsam 49 Dolar'a geliyordu.
Mac'lerin tekli farlarının 45 lira civarı olduğunu düşünürsek; 2 tane Mac far fiyatına 12 tane süper renklerde, süper kalıcı bu seti alabiliyorsunuz.
Ben zaten Mac'in fiyat politikasını hiçbir zaman anlayamamış ve benimseyememiş biri olarak; UD ya da Lorac'ı fazlasıyla tercih eder, sizlere de tavsiye ederim.
Eğer alma ya da getirme imkanınız varsa, 'tek bir paletim olsun' diyorsanız bu paleti seçin derim.










9 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor, bazsız bile renklerini çok güzel göstermişler. Ancak elimde Naked ve Naked 2 olduğundan alacağımı sanmıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence alma çünkü Naked ile benzer ve onu kullanıyorsan gerek yok. Bende Naked olsaydı muhtemelen almazdım. Ama bunu aldığıma da hiç pişman değilim.

      Sil
  2. Bence iyi ki bunu almışsın kuzum zaten elinde Naked 2 varmış hem direk tam senin tonların:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Bakır-kırmızı tonları oldu mu o palet benim için tamamdır fıstıkım.

      Sil
  3. Aytülcüm, elimde ker iki naked ve bilimum paletler (mac,inglot,balm) olmasına ragmen bunu da aldığım için pişman değilim ve bayıla bayıla kullanıyorum. Benim de tek sevemdiğim sey cabuk kirlenmesi oluyor paletin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen İnci, 2 kez kullandım bu hale geldi. Bir de temizlenmiyor meret! Aralarını temizlemek hepten facia, farlar bulaşıyor falan. Ama renkler harika. Bİr de doğal duruyor ki bayılıyorum. Ben de Naked almadığıma pişman olmadım, sürekli kullanıyorum ve mutluyum.:)

      Sil
  4. Çok beğendim hepsini..Artık biraz tozutmasını görmezden geliyorsundur, o kadar kusur kadı kızında da olur derler ya :D

    YanıtlaSil
  5. Renkler çok güzelmiş canım güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  6. Nerden aldin sorabilirmkyim

    YanıtlaSil