7 Mayıs 2013 Salı

Essence STAYS No Matter What Rimel







Essence'in son rimeli olan STAYS no matter what rimel, yaklaşık 2 ay kadar önce standlarda yerini aldı.
Essence'in kullandığım iki rimeline ve aynı serinin göz kalemlerine aşık olan ben; ne yazık ki bu rimel için güzel şeyler söyleyemeyeceğim. Hatta diyeceğim odur ki tek kelime ile: Rezalet!!





Aslında fırça yapısından anlamam gerekirdi. Zira bu tarz fırçalardan hiçbir zaman tam verim alamadım. Ben tombul ve doğal fırçalarla tasarlanan rimel insanıyım. Plastik ya da ince, kısa kıllı fırçalar benim kirpiklerimi asla adam etmiyor.





Gördüğünüz gibi rimelimizin fırçası; ince uzun plastik ve kılları da oldukça kısa. Uzatmıyor, dolgunlaştırmıyor, kirpikleri yapıştırıyor. Kuruduktan sonra 2.katı sürmek işkence. Üstelik daha yarım saat içinde göz altıma dökülme yapıyor. Daha beteri olabilir mi bilmiyorum.!


Ne yazık ki bu rimel için söyleyebileceğim tek güzel şey ucuz fiyatı. Ama işe yaramadıktan sonra almanın da bir manası yok.
Ben tahammül edebildiğim kadar kullanacağım ve bir daha da yüzüne bile bakmayacağım.
Sanırım 10 TL gibi bir fiyatı var.














2 yorum:

  1. Dökülme yapıyor evet bende aldım bundan cok zor dikiyor waterprof goz makyaj temizleyicisi bile zor çıkarıyor çıkarırken zorladığım icin kirpiklerim döküldü ama denildiği gibi 24 saat kalıyor gözde ilk zamanlar daha sürümün kolayken sonradan kuruma yapıyor sanki bende seninle aynı fikirdeyim 10 üzerinden 5 :)

    YanıtlaSil
  2. Bu serinin eyelinerı en kötüsü. Stays no matter what demiş de 1 saat içinde uçtu gitti, evet eyeliner akmadı bulaşmadı yok oldu. Rimelinin de kötü olmasına şaşırmadım. :/

    YanıtlaSil