23 Mayıs 2013 Perşembe

2.Amerika Siparişim (Başakla gelenler...)










2. Amerika alışverişimi, bir süre önce Amerika'ya seyahata giden Başak'çığıma verdiğim siparişle yapmış bulunuyorum.


Zaten öncesinde İherb sitesinden sipariş verdiğim için, çok fazla bir şeye ihtiyacım yoktu. Ben de hem çok açılmamak, hem de fazla yük olmamak adına; kendisinden Türkiye'de olmayan ve uzun zamandır merak ettiğim bir iki ürünü istedim.




Benim siparişim 3 ürünü kapsıyor. Bunlardan ilki; Lisa Eldridge'in favori aydınlatıcısı ve dünyanın en zor ulaşılan markalarından biri olan Becca'nın Shimmering Skin Perfector-Opal renkli krem aydınlatıcısı. Aslında Pearl rengini alacakken yanlışlıkla bunu seçmişim. Ama her iki renk de süper o yüzden severek kullanacağım. 





Diğer merak ettiğim ürün de, yeni çıkan ve dünyada bloglar arasında fırtına gibi esen, benimse Buket'in videosunda gördüğüm, Urban Decay Naked paletin de pabucunu dama atan Lorac Pro Palette. Henüz denemedim bile ama internette bol bol swatchlarına baktım, resmen içim gitti. Seve seve kullanacağım.





Bu ürüne zaten aşınasınız. Zira kendisi Türkiye sınırlarındaki seçkin eczanelerde mevcut ama fiyatı inanılmaz uçuk. Nars allık 78 lirayken; drugstore allığı 75 liraya satmak ancak bizim ülkemizin mağazalarında olurdu.
Bu ürünün kendi sitesindeki satış fiyatı 14,95 Dolar! 
Yani bizde yaklaşık 3 katına satılıyor. El-insaf! diyorum. 




Son istediğim ürün; bundan yıllar yıllar önce tesadüfen Ender Mağazasında bulup aldığım, benim gibi vanilya hastası birine cuk diye oturan bir koku olan Coty'nin Vanilla Fields isimli parfümüydü. Ne yazık ki burada satılmıyor artık, yurtdışında bile bulmak mesele. Sağolsun Başakçım bu seti bana hediye olarak aldı. 




Bunlar da Başakçığımın koyduğu deneme ürünü ve testerlar. Kendisine emeği ve güzel yüreği için çok teşekkür ediyorum. Canımsın Başakçım.











5 yorum:

  1. güle güle kullan.. lorac'ın renklerini merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canımcım :)

    Ya ben de Opal gelince "aaaa kız Pearl istiyordu, ben mi yanlış sipariş verdim" diye yıkıldım önce, sonra senin gönderdiğin linki kontrol ettim, kafam karıştı ama en azından söylediğini aldığım için içim rahatladı... fakat yine de yanlış olmuş ha? Tüh... neyse, en azından gelen rengi beğenmişsin!

    O Lorac paleti alıp almamak arasında çok gidip geldim. Sonra Seda dedi ki "bin tane nude tonlu farın var, allah aşkına canlı bir şeyler al!!!", ben de Urban Decay'in -içinden Primer Potion da çıkan Ammo Shadow Box paletini aldım (http://www.urbandecay.com/eyeshadow-ammo-shadow-box/135,default,pd.html?start=4&cgid=12 -sitesinde 15 dolara indiğini görünce yıkıldım, ben Ulta'dan 34'e almıştım, ühü).

    Vanilla Fields kokuları da güle güle kullan, kullandıkça beni hatırla! Özellikle ikili set seçtim ki, miniğini çantada taşıyabilesin! Dahlia Noir testerını da Sephora'da verdiler, aklıma ilk sen geldin!!! Öptüm çok!!!

    YanıtlaSil
  3. Oy oy sende hepsini güle güle kullan canım, Lorac'ları ikiniz birden almışsınız merakla bekliyorum yazılarını :D

    YanıtlaSil
  4. lorac ı kullanmaya basladım bile ben ve bayıldım:):) düşürmem elimden şimdiden yedeklesem mi diyorum:DDD
    ben de becca almak için ölüyorum!!! tuttum hep kendimi :(

    YanıtlaSil
  5. Ben yurtdışından sipariş vermeye çok korkuyorum. Öğrenci olunca bir de paramın uçması ödümü koparıyor :(
    Bu da benim taze blogum bir de :)
    http://insaatcininmakyajlaimtihani.blogspot.com/

    YanıtlaSil