17 Mart 2013 Pazar

Essence Oz Koleksiyonu ve Aldıklarım





Piskopat gibi koleksiyon takip edip, görür görmez 15 sn içinde kasaya yığan benden başkası var mı?
Zira artık kendimden korkmaya başladım. 


Oz koleksiyonunun geleceğini biliyorduk ama yaklaşık 2 hafta gecikti. Aslında ağım şahım bir koleksiyon sayılmaz, hele de Vintage District veya Hugs&Kisses ile kıyaslığında!! 
Hala niye onlar gelmedi de bu geldi, ölçü nedir anlayabilmiş değilim. Bildiğim birşey varsa her koleksion bir öncesini aratır oldu. Umarım bundan sonra daha albenili bir koleksiyon olur.


Ürünlerin yapısına baktım ve ne yazıkki çok memnun olmadım. Krem allık rengini vermediği gibi kolayca çıkıyor, geride izi bile kalmıyor. Kalemlerin rngi çok güzel olmasına karşın, kalıcıkları diğer Essence kalmleri gibi başarılı değil. 


Bunun dışında atdınlatıcı pudrayı ve özellikle folyo görünümlü ojeyi beğendim. Bu arada ojelerin yapısının mat olduğunu da belirteyim.
Ürünlerin swatchlarını da yakında koyacağım.












9 yorum:

  1. Benim bu seriden almak istediğim krem allıktı lakin sen böyle dedin ya sanırım tutarım kendimi:)

    YanıtlaSil
  2. Dün baktığım Gratise hala gelmemişti.

    YanıtlaSil
  3. Tüh bu koleksiyonda fos çıktı desene :/

    YanıtlaSil
  4. Ya ben de en çok krem allığı merak ediyodum

    YanıtlaSil
  5. Ürünlerin beklentini karşılamamasına üzüldüm ama, güzel günlerde kullan.Ojeleri çok merak ettim ben onlardan başlasan :)

    YanıtlaSil
  6. Ojelerin renklerine gözüm pek takıldı Luna'cım, kalemler de çok güzel görünüyor... ama kalitelerinden hoşlanmamana üzüldüm :( Önümüzdeki koleksiyonlara bakıciiz artık :) Öperim seni!!! Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
  7. ben de bugün aydınlatıcıyı aldım. kalan hiçbir şey sarmadı beni :/

    YanıtlaSil
  8. Ellerinde kalan koleksiyonlardan gönderebiliyorlar desem, çok mu saçma olur acaba? Ne bileyim. Mesela o gelmeyen iki koleksiyon da baya güzel, kapışılmış olabilir gibi. Gelmemesi gerçekten üzücü bunun yanında. Aydınlatıcıyı ben de merak ediyorum.

    Koleksiyonsa sıradan, filmin adını veren bir şey olsaydı keşke.

    YanıtlaSil