17 Ocak 2013 Perşembe

Bakın Gratis'e Ne Gelmiş!!






Uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğim Essence'in Home Sweet Home koleksiyonu Gratislere gelmiş, en azından benim gittiğime gelmişti.
Aslında amacım %40 indiriminde olan ürünlere bakmaktı, Essence standının önünden geçerken koleksiyonu görünce nasıl şaşırdığımı ve sevindiğimi anlatamam. Koleksiyonu umursamayan onca insanın içinde, standa saldıran ben:) inanın stand başında tek kişi bile yoktu. Ne kadar şanslıyım yahu!


Koleksiyonda gördüğüm kadarıyla iki allık, üç far, iki ruj, dört oje, tırnak süsü ve bozuk para kesesi vardı. 
Gelelim benim aldıklarıma: Ben allıklardan 02 numaralı turuncu rengi, farlardan 01 numaralı kahveyi, 01 Red-y To relax kırmızı ruju ve 03 Hot Fruit Punch vişne çürüğü tonundaki ojeyi aldım. 


Koleksiyon sanırım bu hafta Gratislere dağılır. Eğer bulamazsanız meraklanmayın zira işyerimin dibindekindekinde yoktu.


















22 yorum:

  1. luna luna yapma bununbana :)) bak ama burda gratis de yok :s Off off neyse siz alın bari bende böyle bakmakla yetineceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pekbilmiş sen nerde oturuyorsun, niye Gratis hiç mağaza açmıyor, emiim süper satış olur.

      Sil
    2. lunacım sana face - twitter bir yerden ulşayım yahu ben böyle tam sohbet edemiyorum :)) Adanalıyım aslında canım orda herbişey var ama erzincanda okuyorum o yuzden hiç bişeye ulaşamıyorum burda :s

      Sil
  2. O allıkla ojeyi istiyorum :)))

    Güle güle kullan canım! Ya yarın bizim kızlar bir AVM'ye gidelim diyorlar, şimdi onları zorla Gratis'e götürmek farz oldu... du bakalım... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git bak tatlım. Şu kadarını söyleyeyim farın rengi çok hoş, gayet güzel renk veriyot. Oje de süper bir renk ve küçük parmağımda denedim anında kurudu. Twilight'takinden çok daha başarılı.

      Sil
  3. ah çok güzeller iyi günlerde kullan canm çok şanslıymışsın gerçekten:)

    YanıtlaSil
  4. İnanmıyorummmm bende bu koleksiyonuu bekliyordummmm :)) Allıklarını baya beğenenler var sende en güzelini seçmişsin güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  5. allık ışıltılı mı yoksa daha mı mat bir yapıda?

    YanıtlaSil
  6. Fiyat bilgilendirmesi yapar mısınız

    YanıtlaSil
  7. İzmir'in hangi ilçesindeki bu Gratis? Mithatpaşa'dakine bugün gittim yoktu. Sevkiyat pazartesi ve cumaları diyorlar halbuki. Bugün raflara dizecekler galiba. Malum indirim falan varken, o yoğunlukta dizememişlerdir. Gratis'te nöbet tutacağım! Twilight ve Miami Roller Girl'ün ojeleri hiç hoşuma gitmemişti; ama bu koleksiyon ojeleri süper. Umarım allık da güzeldir, far güzel olduğuna göre... Yarın hemen gideyim!

    Nerdeki Gratis olduğunu öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız ben İstanbuldayım:) Forum İstanbuldakinden aldım.oje gerçekten başarılı, hem renk vermede, hem de kurumada, allık çok renk vermiyor ama oldukça soft

      Dnz, allık mat yapıda.

      Trendlady o aceleyle tek tek sormadım desem! 4'ü toplam 25 Tl tuttu. Hatırladığım allık 9,5, oje de 3,5 liraydı. Diğerlerinin de fiyatını eve gidince fişe bakıp yazarım.

      Sil
    2. Ya ben bu 'İzmir'in neresinden?' sorusunu Bourjois farında da sormuştum. Çok özür dilerim. İzmirli çok blogger olmayınca, bir de kafama yanlış bilgiyi kazıyınca yapışıp darlıyorum böyle, haha. Artık unutmam. :)

      Ojelerin her koleksiyonda fiyatı artıyor yalnız. Twilight'tan önce iki buçuk liraydı, sonra üç lira oldu ve şimdi üç buçuk. Gramajlarda değişmiyor ama ilginç. Allık mesela aynı fiyat kalmış. Neyse, hele bir standlara dizilsinler de.

      Güle güle kullan!

      Sil
  8. Ankara-Tunalı'daki Gratis resmen işgale uğramıştı,hiç bir şey bulup da alamadım :( seninkiler hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. selamlar:)

    şu allık rengi ne kadar canlı duruyyoorrr,merak merak merak:)
    Şeftali tadında bi allık arıyorum acaba aradığım şey bu olabilir mi,duruşu nasıll ?

    YanıtlaSil
  10. Cuma günü gittiğim gratis'te yoktu.Pazar sabahımı da gidip baksam mı oturup dinlensem mi?ile geçirdikten sonra dinleneyim bari dedim.Ama aklımdalar.Güle güle kullan.Allık ve rujdan ben de edinicem.
    Takibe aldım.Bana da beklerim
    Makyaj kelebeği

    YanıtlaSil
  11. Sıkı takipteyim..Ürünlerinizi de güle güle kullanın.Yeni blogger olarak tecrübelerinizden va yorumlarınızdan faydalanmak isterim.www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Ben de bakacam...

      Sil
  12. allık çook tatlıymış yaaa:)) inş Hataydaki Gratisede gelir en yakın zamanda ışınlanıcam :)

    YanıtlaSil
  13. Gratisi olan bi sehirde yasamak istiyorum ben artık ne güzel seyler bunlar, güle güle kullan. Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis oldukça çabuk büyüyor. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama, sanırım yakın zamanda açılır.
      Bloğuna da bakacam hemen.

      Sil
    2. Buraya hersey çok geç geliyo 10 yildir bi otelin boş arsasinda yakinda burada hizmetinizdeyiz diye tabela var düşün artık :/ bu arada afyondayım...

      Sil