11 Aralık 2012 Salı

Blog Alışverişim...





Mağazalardan alışveriş yapmak kadar sevdiğim bir başka şey, blog satışlarını takip etmek.
Öyle ki çoğu zaman fiyatı nedeniyle alamadığınız ya da sınırlı üretim olan, veyahut burada satılmayan markalara son derece uygun fiyata ulaşma imkanı bulabiliyorsunuz.


Bu tür satışlar yapan ve benim çok sevdiğim, defalarca da alışveriş yaptığım Rahel de bunlardan biri. Kendisi, bizde son zamanlarda popüler olan aylık kutulardan çok daha güzellerini bloğunda satıyor. Ben bu kutulardan iki tanesine sahip oldum, hatta daha önce tanıttığım BCBGMAXAZRIA parfüm de bu kutulardan birinden çıkmıştı. Kendisi son derece ilgili ve her aşamada sizi bilgilendiriyor. Fiyatları gayet uygun. Sitesine bakmak isterseniz Buraya tıklayabilirsiniz. 


Gelelim benim son aldığım kutuya... Kutunun toplu halde görünüşü bu şekilde.




Yukarıdaki sırada erkek ve bayan parfüm testerları var. Kolay kolay parfüm sevmeyen biri olarak, Donna Karan'ın Cashmere Mist parfümünün kokusu çok hoşuma gitti. Birkaç kez tenimde de deneyip iyice sindirmek istiyorum.


Alt tarafta ise Clarins ve TBS'un krem testerları, Cettua ve yine TBS'un temizleyicileri ve Mağazada denediğimde kokusu aklımı başımdan alan TBS Shea Body Butter var. Bu kremi o kadar sevdim ki, denediklerim içinde en güzel kokan Body Butter diyebilirim.




Bunlarda diğer deneme boy ürünlerim. Sırayla; Burt's Bees Milk&Honey Vücut Losyonu (70 gr), Clarins Eye Contour jel (3 ml), Shiseido Day Moisture Protection (7 ml), Abba Şampuan ve Saç Kremi (50 ml), Clarins HydraQuench Krem (15 ml), Clarins Multi-Active Gece Kremi (15 ml), Clarins Tonik (50 ml), Clinique Rinse-off Ceanser (30 ml), Roc Complete Lift (5 ml), Rareblossom Vücut Kremi (5 ml), Rareblossom Yüz Peelingi (5 ml)




Ve bomba ürünler de bu. Clinique ışıltılı siyah göz kalemi, Clinique iki far ve allıktan oluşan mini palet ve Clinique mini boy meşhur Chubby Stick 04-Mega Melon rengi.
Burdaki Benefit They're Real mascara bu pakette yoktu, onu ayrı aldım ama onun fiyatı da epey uygundu.


Mascara hariç tüm bu ürünlere toplam 40 Tl verdim. 5 tane ürün için 30 TL verdiğimiz meşhur 'kutu'lara bakınca bana çok cüzi geliyor. Bu kadar güzel bir paketi, bu fiyata benimle buluşturduğu için sevgili Rahel'e teşekkür ediyorum.
Eğer beğendiyseniz, size de kendisini takip etmenizi öneririm.











15 yorum:

  1. Merhaba, verdiğiniz linkte başka bir blog var, haberdar etmek istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sayende düzelttim

      Sil
  2. Hayvan deneyleri politikanızdan vaz mı geçtiniz? Clarins, Shiseido, Clinique bunlar hep deney yapan grubunda. Ben tester da olsa, blog satışı da olsa, bu markalara tövbeliyim açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır vazgeçmedim, farkındaysanız son zamanlarda yaptığım alışverişlerde dikkatle cueltry-free markalar olmasına dikkat etmeye çalıştım. Ama genelde aklımda oan markalara dikkat ediyorum, mesela ben clarins'i bilmiyordum. Bir de Abba, Rareblossom gibi naturel ve cuetry-free markalar olunca aldım. Ama kesinlikle haklısınız, tester bile olsa almamak lazım. Daha dikkatli davranacağım, teşekkür ederim...

      Sil
  3. bu blogu bilmiyordum hemen inceleyeceğim :)

    bende kendi satış bloguma beklerim

    www.kalitelikozmetiksatisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. merhaba. açıkçası ben verdiğiniz siteden biraz şüpheliyim.bilinen yerlerden almak en iyisi.....yine de size bırakıyorum.iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben çoğu ürününü kullandım. Çoğu ürün deneme boy ya da simple. En kötü ihtimal bozuk olabilir ama ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım, özellikle parfüme bayılmıştım. Yine de takdir sizin.

      Sil
  5. Güle güle kullanın.Hepsi güzel görünüyo.Bşey sormak istiyorum, hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlarsa direkt olarak insanlar üzerinde mi deniyorlar?yani illaki deneyecek bi yerde değil mi?Denek olarak neyi kullanıyo bu doğal ürünler acaba?Yani sadece insanlar üzerinde mi deniyo doğal olanlar da?O da sakat bi durum aslında....Lütfen yanlış anlaşılmasın ama bir çok blogda görüyorum bu deneylerle ilgili yazıları ve çok ciddi bi açıklamayla karşılaşmadığım için soruyorum.Yani markaların hepsi de neredeyse sütten çıkmış ak kaşık bu konuda.? Öyle değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ne yzıkki deneyler sadece fareler üzerinde değil(ki ben ona da karşıyım) kedi, köpek, maymun ve tavşan gibi hayvanlar üzerinde de test ediliyor.
      Çoğu marka ne yazıkki ya deney yapıyor ya da yapanlardan tedarik ediyor. Ama kesin yapmayan firmalar var. Mesela İnglot, Lush, BBW, Tarte, wet n Wild vs gibi...
      Bu testler canlı hayvanlar yerine yapay deri üzerinde denenebiliyor ama daha pahalı bir yöntem olduğundan işlerine gelmiyor. Bu konuda makyajaynam ile cirkinkadınyokturazmakyajvardır bloglarının sahiplerinin ayrıntılı ve son derece öğretici yazılarına bakabilirsiniz

      Sil
    2. Ayrıca biliyorsunuzdur indanlar da özellikle ilaç denemelerinde gönüllü kobay oluyorlar. Yani hayvanlar üzerinde yapılan deneyler insanlar için %100 doğru sonuç vermiyor

      Sil
  6. Güzel bir uygulamaymış, ürünler hoş görünüyor. Verdiğin linkteki bloga baktım ama bu tür kutularının satışına dair bir ibare veya başka bir satış bloguna yönlendirme bulamadım. Ben de mi göremedim acaba?
    Güle güle kullan.
    Sevgiler, :)

    YanıtlaSil
  7. Tanesi ilk link yanlışmış, makyajlı betty sağolsun uyardı, düzelttim.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, link yanlış değil sanırım ama böyle bir kutu satışı yok sitede? Yani sizin aldığınız kutuyla ilgili postu göremedim ben.

    YanıtlaSil
  9. Aynı kutudan uok. Ara ara getiriyor, ne zaman bilmiyorum ama yakın zamanda yeni bir kutu hazırlıormuş blogta duyurdu

    YanıtlaSil