6 Kasım 2012 Salı

Illamasqua Krem Allık - Laid








Illamasqua'nın orjinal ve iddialı renkli allıklarından biri daha. Ben pudradan ziyade krem allıkları daha çok seven bir tip olduğumdan; nerede krem allık görürsem alma isteği yaşıyorum. Sanırım bunda krem allıkların pratikliği ve bitişteki güzel görüntünün büyük etkisi var.






Laid, gül kurusu pembesi diyebileceğim oldukça hoş ve canlı bir renk. İncecik bir yapışı var ve ıslak bir bitiş sağlıyor. İnce bir yapısı olmasına rağmen oldukça pigmentli. Bu rengin iddialı bir renk olduğunu da düşünürsek, miktarına ve uygulamasına çok dikkat etmek gerek.






Yüzünüzde asla ağırlık hissetmiyorsunuz. Dağılması kolay, duruşu doğal. Yapış yapış bir hissi yok. Mesela Scott Barnes allığımı kullanırken, kalın yapısı nedeniyle ürünü yayarken zorlanıyordum, bunda asla öyle bir durum yok, yağ gibi yüzünüzde akıp gittiğini hissediyorsunuz.



Makyajda bilinen bir gerçek olan; 'toz ürün üzerine, krem ürün kullanmama' kuralını bu allıkla ihlal ettim. Pudralı fondoten üzerine uygulamama rağmen topaklanma yapmadı. Henüz bir kez kullandım ama saatlerce yüzümde kaldığını söyleyebilirim. Bunda pudra fondoten üzerine kullanmamın da etkisi var muhakkak. Likit fondotenlerle de kullanıp, kalıcılığını daha iyi saptamak istiyorum. Ve son olarak bu allığı ruj olarak da kullanabiliyorsunuz, yapısı o kadar kremsi ki; herhangi bir kurutma yapmayacağına eminim.










6 yorum:

  1. Rengin güzelliğine bak!

    Amerika'ya gidebilirsem, ilk işim bu allıklardan bir tane edinmek olacak!

    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. rengi muhteşem! bayıldım resmen:)

    YanıtlaSil
  3. Rengini çok beğendim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Evet kızlar rengi harika. Yüzdeki duruşunu da göstermek istiyorum, o yüzden yakın zamanda çekeceğim video'da bunu kullanacağım.

    YanıtlaSil
  5. Allığın rengi bir harika :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil