17 Ekim 2012 Çarşamba

Flormar Pretty Serisi: Ruj ve Allık




 



Selamlar, çok şükür tekrar post yazabildim. Taslakta yazısını bekleyen bir sürü fotoğraf var ama ben bu aralar video'lara sardığım için çok fazla yazı yazamıyorum.
Bugün de bir video çektim ama baktım youtube'a yüklenmiyor, bari dedim bir post hazırlayayım. İlk postu da daha önceki 'ucuz makyaj' videomda kullandığım Flormar Pretty serisinden ruj ve allık için yazıyorum.






Daha önce Flormar'ın ne ruju, ne de allığını kullandım. Yerli marka olduğu için, önyargılı olarak ürünleri alırken çok da umudum yoktu. Ama itiraf edeyim, ürünler beni yapısıyla da, rengiyle de şaşırttı. Özellikle bu Pretty serisinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.






Rujların ve allıkların isimleri yok, onun yerine numara verilmiş. Ben her zaman ismi tercih ederim. Ürün almak istediğimizde, aklımızda sürekli numara tutmaya çalışmak hoş olmasa gerek!
Bu rujun numarası P317. Görüldüğü gibi oldukça neon bir rengi var. Mor'a da çalan, oldukça parlak bir pembe. Eğer ki parlak, sıradışı renklerden hoşlanıyorsanız bu ruju seversiniz. Beni en çok şaşırtansa yapısı. Benim kupkuru dudaklarımda herhangi bir birikme, kabuklanma yapmadı ki, çoğu pahalı mat rujda bile bunu yaşıyoruz.
Ruj tek sürüjde rengini veriyor. Kalıcılığı zayıf ama en kalıcı rujda bile 'silinme' sorunu yaşadığımdan benim için önemli değil. 9 Tl'lik bir ruj için oldukça başarılı bana göre. Diğer renklerine de en yakın zamanda bakacağım.






Allıkta şeftali gibi görenmesine rağmen çok doğal bir pembe. Numarası P112. Bana göre rujla kombinlemek için oldukça uygun. Hatta ben bu iki rengin birbirini tamamladığını düşünüyorum. Üstelik fiyatı da çok komik: 6,5 Tl. Ve kalıcılık konusunda fiyatından beklenmeyecek bir performansa sahip. Sürdükten sonra saatlerce yüzümdeydi. Toz toz olmuyor, sağa sola uçuşmuyor, pigmentasyonu çok iyi, kat be kat sürmek zorunda kalmıyorsunuz.






Resimde üst sırada ruj, altta da allığın renklerini görebilirsiniz. Ambalaj olayını es geçersek, Flormar'ın ruj ve allık konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Fiyatlarını ve ürünün kalitesini gözönüne alınca, bu markaya daha çok şans vermeye karar verdim. Uygun bütçe-çok çeşit politikanız varsa bu markayı mutlaka deneyin.












2 yorum:

  1. Kesinlikle Flormarın kendini aştığı ürünleri var, birde paketleri ucuz gözüküyor oda fiyatına göre normal sanırım:)

    YanıtlaSil
  2. ruja bayıldım, bu tarz soğuk pembeler favorim

    YanıtlaSil