4 Eylül 2012 Salı

Revlon Matte Lipstick - Nude Attitude












Gunaydınlar,
Bugün Revlon'un bir başka mat serisi ruju ile tanıştıracağım sizleri. Önceki mat ruj yazısı için şuraya bir tık tık. Bendeki renk serinin en açık rengi olan 001 Nude Attitude.






Yapısı kalın ve sürümü yumuşak. Çoğu mat rujlar dudakları kuruttuğu için, rujdan önce lip balm sürmeye alışmak gerekiyor. Ama ben bu seride kuruluk problemi yaşamadım. Rengin yoğunluğu oldukça iyi, defalarca üzerinden geçmenize gerek yok, tek sürüşte rengini veriyor. Benim dudak rengim koyu olduğundan; ruju sürdükten sonra bir fırça veya parmaklarımla dağıtıyorum. Ama kalıcılığı çok iyi değil. Diğer renkin kalıcılığı çok daha iyiydi.






Renk şeftali alt tonlu oldukça nude bir renk. Bütün dudağı kapsıyor ve rengini tamamen örtüyor. Bu rengi çok sevsem de, açık tenime daha çok yakıştırıyorum. Bir de kışın yaptığım smokey göz makyajlarında en çok kullandığım bu renk oldu. Kesinlikle koyu renk gözmakyajını tamamlıyor ve hoş duruyor. Eğer göz makyajınız hafif, rujunuz da hafif olursa oldukça soluk görünmek işten bile değil. Bu yüzden göz ve dudak makyajını tezat kullanmayı tercih ediyorum.



Bir de, ten rengi koyuldukça, nude tonların kullanımı da zorlaşıyor bana göre. Hatta bazı rujlar insanı ölü gibi gösteriyor. O yüzden nude tonlu rujlar kesinlikle en zor olanlar. Herkesin ten tonu farklı olduğu ve her nude renk de herkese yakışmayacağından, denemeden nude ruj almayın derim...












4 yorum:

  1. ozaman size önerim flormar 16 nolu nudedir harika

    YanıtlaSil
  2. Burcu mutlaka bakacam. Bir de az önce Rimmel'in 700 Nude Delight rengini gördüm, inşallah vardır.

    YanıtlaSil
  3. Revlon ürünleri Türkiye'de var mı biliyor musunuz? Siz nereden aldınız? :)

    YanıtlaSil
  4. Türkiyede yok malesef. Ben vakti zamanında e-bay'den yahut türkiyeye gönderim yapan bi siteden almıştım

    YanıtlaSil