17 Eylül 2012 Pazartesi

NYX Round Lipstick - Femme




NYX rujlarin tenlerini ve yapılarını seviyorum. O dönemde bir NYX furyası almış başını gitmişti. Hem fiyatları, hem de renklerinin güzelliği ile çoğu blogta sıkça bahsedilen rujları denemek için can atıyordum. Bu nedenle o zamanlar en sık bulunan yerden yani Ebay'den lot halinde çok ekonomik bir fiyata kaptım.






Ambalajı gayet düzgün. Kapak hafifçe bastırılarak kitleniyor ve açılmıyor. Ama en güzel tarafı, alt kısmında rengin gösterilmesi. Özellikle ruj seçeceğiniz zaman çok büyük bir avantaj, en azından tek tek açıp, renk aramak zorunda kalmıyorsunuz.






Görmüş olduğunuz ruj Femme. Oldukça değişik, sıkıcı ve sıradan olmayan süper canlı bir renk. İçinde herhangi bir sim yada ışıltı yok, ıslak görünümlü, parlak bir kırmızı/mercan diyebiliriz. Benim mercan tonlara olan zaafım bu rujda da kendini gösterdi. Bu hafta eyelinerla birlikte sadece bu ruju kullanarak makyaj yaptım.



Çok yumuşak bir sürümü var. Ama ne yazık ki dudakları kurutuyor. Hatta kışın daha da zor olacağını düşünüyorum. Özellikle benim gibi kuru dudaklarınız varsa, pul pul kabarması büyük bir olasılık. Kalıcılığı ise berbat. Bunda, yumuşak sürümlü ve ıslak yapılı olmasının etkisi olduğunu düşünüyorum, zira mat rujlarda böyle sorunlar yaşamıyorum. Bu ruj, dudaklarımdan silindikten sonra hafif bir renk bırakıyor. Tekrar tekrar tazelemek gerekiyor. Rahatsız edici bir kokusu yok.







İtiraf ediyorum, sadece rengi için aldım. Zaten bir ruj fiyatına altı tane ruj alınca, çok da büyük bir beklentiniz olmuyor. Ama bu renk her zaman karşıma çıkıyordu ve almasam pişman olacaktım biliyorum. O yüzden 'iyi ki almışım' diyorum, zira renk gerçekten çok güzel. Herkese yakışacağını düşünmesem de, benim gibi iddialı renkleri sevenler mutlaka denemeli. Belki altına dudak kalemi ya da balm sürülerek kalıcılığı arttırılabilir.












3 yorum:

  1. Douglas'ta satıldığını gördüm NYX'in, öyle çok abartı pahalı değil -başka markalara göre, ama normal fiyatlarına göre epey yüksek olsa gerek...

    Var mı önerebileceğin bir ürünü?

    YanıtlaSil
  2. Valla ben allıklarına bayıldım, özellikle de krem olanlara... onun dışında Buket sanırım 10'lu far paletini almış Douglas'tan, 35 liraya. Ben farlarını çok beğeniyorum, çoğu MAC'in dupe'si. Çok pigmentli farlar, bazla da kullandın mı pahalı bi fardan farkı kalmaz.

    YanıtlaSil
  3. mersin forum douglas ta uzun uzun tapındım nyx standına.. 2 aydır kurulmasına rağmen hala ambalajı açılmamış tester lar vardı çok şaşırdım bir far ve ruj paleti aldım ve gördüm ki ucuz diye netten almanın hata olacağı ürünleri varmış.. mesela glosslarının bazıları çok şekerli kokuyor :s umarım talep artar indirim vs olur

    YanıtlaSil