7 Ağustos 2012 Salı

WET N WILD COLOR ICON EYESHADOW TRIO - Cool As a Cucumber









 
 
Herkese Kocaman Merhabaaaa,


Tam 3 gündür post girmiyorum. Günde 2-3 post girmeye alışınca, bana çok tuhaf geldi, hatta kendimi çok tembel hissettim :) Bu aralar kozmetikten çok, aksesuarlarla haşır neşir olduğumdan ve çoğunlukla bu tarz alışveriş yaptığımdan kozmetik yerine aksesuar postu hazırlamak istiyordum. Ama haftasonu yoğun geçti ve hazırlayamadım. Bu hafta sonu aksilik olmazsa bununla ilgili bir post veya belki mini bir video da hazırlayabilirim. Becerebilirsem tabi!


Dün akşam sevgili Bilgen'in videosunu izlerken, oldukça uygun fiyata aldığı Wet N Wild rujlarından ne kadar memnun olduğunu gördüm ve aklıma bu markanın son derece sevilen ve takdir toplayan farlarından bende olan Cool As a Cucumber trio far setini tanıtayım istedim.


Tabiki bildiğimiz dandik bir ambalajda geliyor ama birkaç dolarlık bir üründen bahsettiğimizi unutmayalım. İçinde minicik bir işe yaramayan fırçalarla birlikte geliyor. Fırçaları renklerini elime denerken kullanmıştım, kullanılacak gibi değiller.







Set, görüldüğü gibi 3 renkten oluşuyor ve ağırlıklı rengimiz yeşil. Açık ve koyu tonlu iki yeşil ve bordo-mor bir renkle kombinlenmiş, sürümü yumuşak, pigmentasyonu da ortanın üstü. Açık yeşil az renk veriyor ama koyu yeşille bordo renkli olanın renkleri oldukça belirgin. Farlar mat ya da ışıltılı değil, ikisinin arasında, saten yapılı. Kolaylıkla blend ediliyor. Kullanırken sizi yormuyor, zorlamıyor. Elimdeki swatchlarda her zamanki gibi baz yok. Ama baz üzerine denedim ve bazla kullanıldığında, pahalı bir markanın farları kadar güzel renk verdiklerini ve kalıcı olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Post hazırlarken aklıma gelmedi ama, yarın baz üzerine uygulayıp onun da fotosunu buraya eklerim ki bu güzelliklerin renklerini nasıl verdiklerini daha iyi görün.









4 yorum:

  1. Ben de şaşırdım canım üç gündür giriyorum bloguna hiç bişe yok :)) merakla bekliyorum aksesuar postunu

    YanıtlaSil
  2. Ben de "iyi misin" diye mail atacaktım; sonra Beauty and Sweets'e yorumunu gördüm, bekliyordum postu.

    Farların üstüne nereye kullanılacağını yazmaları da hoş olmuş :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  3. türkiyede satılıyormu bu markadan?

    YanıtlaSil
  4. Malesef Tuğçe satılmıyor

    YanıtlaSil