3 Ağustos 2012 Cuma

SLEEK NUDE COLLECTION - AU NATUREL Palet











Sleek, Türkiye'de satışını görmeyi çok arzuladığım bir marka. Fiyatının uygunluğu ve kalitesinin de fiyatının üstünde olması bu markayı ilgi odağı yapıyor. Birbirinden renkli allıkları ve onlara uyumlu pout polish yani renkli lip balmları, pigmentli rujları ile tam bir cazibe merkezi. 'İyi ki şans verip denemişim.' dediğim markalardan...



Bugün size en az allıkları kadar meşhur olan far paletlerinden bir tanesini tanıtmak istiyorum. Bendeki Nude koleksiyonuna ait olan AU NATUREL paleti. Sleek koleksiyonlarının en güzel tarafı birbirine uyumlu far-allık ve pout polish renklerini kullanması. Mesela bu setin allığı olan Suede rengi de harika bir nude.



Efendim, paletimize geçecek olursak; 6'sı mat, 6'sı parlak olmak üzere toplam 12 renkten oluşuyor. Üst sırada yer alan ilk beş renk ile, alt sıradaki siyah renk mat, diğer renkler ışıltılı. Aslında oldukça küçük bir palet, her bir metal yaklaşık 25 kuruş ebatında. Yine de far bitirmenin ne kadar zor olduğunu düşünürsek bu çok da önemli değil. Sonuçta 20 liraya 12 far aldığınızı düşünün, kesinlikle batmıyor.



Üst sıra



Renklerin isimleri yazmadığı için tek tek tarif yapamıyorum. Soldan sağa sırayla; beyaz, gri, sarı ve kavun renkleri mat, sondaki gümüş renkli pembe tonlar barındıran renk ise ışıltılı. Mat renklerin yoğunluğunu yetersiz buldum, altlarında baz yok, bazla daha belirgin olacaktır ama yine de biraz daha pigmentli olabilirlerdi.



Alt sıra


 
Bu sıra; sondaki siyah renk haricinde ışıltılı farlardan oluşuyor.  Özellikle birinci ve dördüncü sıradaki renkleri tarif etmekte zorlanıyorum, oldukça değişik, daha önce görmediğim renkler diyebilirim. Kaba taslak; bordo-mürdüm, haki, koyu gri, bordo, mor ve siyah renklerden oluşuyor. Bu sıranın tüm renkleri çok pigmentli. Üstelik kalıcılıkları da çok iyi.



Genelde elimdeki farlar oldukça canlı tonlarda olduğu için, bu şekilde doğal tonlarda bir palet seçtim. Bunun haricinde elimde Sleek'in bir paleti daha var, o da bu paletin tam tersi oldukça iddialı, cıvıl cıvıl renklerden oluşuyor. Onu da en kısa sürede göstermek istiyorum.



Herkese güzel bir gün başlangıcı diliyorum.










 

4 yorum:

  1. Bende 3 adet far paleti var sleek in ben de çok seviyorum ve bu markanın gelmesini çok ,stiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Umudumuz Gratis.. Keşke Essence yerine Revlon ya da Sleek getirseydi. Özellikle Revlon'un gelmesini çok istiyorum. Bi zamanlar satılıyordu ama sonra burdan çekildi.

    YanıtlaSil
  3. merhaba sleek ürünlerini hangi site üzerinden alıyorsunuz bana yardımcı olabilir misiniz? bende almak ıstıyorum fakat bazı sıtelerdeki orjınal değilmiş gibi duruyor.:(

    YanıtlaSil
  4. Dilara hn ben alalı epey oldu. Yasaktan önce ebay'den almıştım ama Sleek kendi sitesinden de alabilirsiniz, o riske girecekseniz Türkiyeye gönderiyor.

    YanıtlaSil