2 Ağustos 2012 Perşembe

MAC MINERALIZE BLUSH - HAPPY TOGETHER









Mac'ten ilk aldığım ürünlerden biri bu görmüş olduğunuz ürün. Kendisi Mac in the Groove koleksiyonuna ait, oldukça eski bir ürün. Adından da anlaşılacağı üzere mineral bir allık. Mineral allıkların yapılarını çok seviyorum. Bu yüzden kenarda köşede dursa da, aklıma geldikçe bu ürünü kullanıyorum.








Bu ürün de tıpkı Sleek kontur paleti gibi, iki bölümden oluşuyor. Bir tarafı, içinde minik ışıltılar bulunan pembe tonlu aydınlatıcı; diğer tarafsa, aydınlatıcı kısım kadar olmasa da yine içinde ışıltı barındıran şeftali baskın tonlu bronz renkten oluşuyor. Renkler birbirinin tamamlayıcısı olarak düşünülmüş, birbirlerine oldukça uyumlu. Kolumdaki swatchlarda birşeye benzemese de, yüzde çok hoş, etkileyici bir duruşu var. Kutusunda tozutmasına ve ışıl ışıl görünmesine bakmayın, yüzdeki duruşu son derece doğal.




İkisini karıştırınca da ortaya böyle bir renk çıkıyor. Pembe tonlu aydınlatıcılardan hoşlanmasam da, çok ilginçtir ki yüzümde çok hoş, sıcak bir görüntü oluşturuyor. Bu benim, pahalı bulduğum MAC ürünleri arasında aldığıma en memnun olduklarımdan biri. Özellikle de kolay sürümü, pigmentasyonu, kabında birşeye benzememesine rağmen, yüzde yarattığı görünüm beni çok memnun etti.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder