10 Ağustos 2012 Cuma

REVLON MATTE LIPSTICK - 005 Stawberry Suede








Günaydın hanımlar,


Haftanın sonunu bulduğum için nerdeyse zil takıp oynayabilirim. İlginçtir; herkes pazartesi sendromu yaşarken, ben 'ne zaman bitecek bu cuma?' sıkıntısındayım. Hele önümüz de bayram olunca, temizlik, alışveriş, iftar daveti derken, çok sıkıldım bu haftadan...Bitse de gitsek:))






Bugün size sabah sabah iç açıcı bir ruj yazısıyla başlamak istiyorum. Revlon markasının kullandığım hemen hemen her ürünü sevmişimdir. Uygun fiyatına rağmen kalitesi ve çeşitliliğiyle, birçok kişi gibi beni de kendine aşık etti. Çok fazla ruj kullanmıyor olmama rağmen, bu markanın rujlarının yapısı ve renkleri beni cezbediyor.
Bende ne yazık ki sadece iki ruju var ve ikisi de mat serisinden.









 
Bu serinin rujları içinde herhangi bir ışıltı olmamasına rağmen oldukça parlak görünüyor. Pigmentli ve kolay bir sürümü var. Rengi de oldukça enteresan, kabında mercan tonlarında görünen renk; dudaklarımda turuncu tonlu bir kırmızıya dönüşüyor. Tabi ki dudak rengimin de bunda payı var. Rujun yapısı mat olmasına ve nemlendirme vaadi olmamasına rağmen dudakları da kurutmuyor. Kalıcılığı da oldukça iyi, sabahtan akşama kadar durmasa bile, rengin belirginliği gitmiyor.



Ambalajını da en az ruj kadar sevdim. Hani bu drugstore diye tabir ettiğimiz markalarda yaşadığımız uyduruk ambalaj olayı, bu markada yok. Son derece sade ve kullanışlı tasarlanmış, fiyatına baktığımızda şık bile sayılabilecek güzel bir ambalaj düşünülmüş. Kapağın itildiğinde kitlenmesi ve siz açmadığınız sürece çıkmıyor olması büyük bir artı. O kapağın yerinden çıkıp da, rujun oraya buraya bulaşması kadar kötü birşey olamaz. Ruj bozulur, çanta batar, silsen çıkmaz vs. korkunç bir olay. İşte bu yüzden, ruj tasarımında en önemli konu bu. Ayrıca kapağın tepesindeki kısmın şeffaf olarak tasarlanması oldukça hoş. Açmadan, üstten baktığınızda rengi görüp seçebiliyorsunuz.



Bildiğim kadarıyla bu renk artık üretilmiyor. Ha gerçi üretilse de biz ulaşamadıktan sonra bir anlamı yok. Ama buna alternatif olarak, birebir aynı olmasa da oldukça benzer olan MAC Lady Danger'ı gösterebilirim.









2 yorum:

  1. Revlon ürünlerini çook merak ediyorum bu rujun rengi de harikaymış canım:)

    YanıtlaSil
  2. Renk çok güzelmiş ama üretilmemesi kötü

    YanıtlaSil