29 Ağustos 2012 Çarşamba

ESTEE LAUDER PURE COLOR GLOSS - 101 Quartz










 

İyi akşamlar kızlar,
Bu sefer bir gloss tanıtmaya karar verdim. Bana, 'makyaj ürünü olarak en sevmediğin ne?' diye soracak olsanız, kesinlikle gloss derim. Çoğundaki o yapış yapış his ve tüm o işkenceye rağmen berbat seviyedeki kalıcılık bu ürünleri benim gözümde dışlanan ürünler kategorisine sokuyor. Peki neden alıyoruz, niye kullanmak için istek duyuyoruz; çünkü yarattığı o ıslak görünüm, parlaklığının verdiği boyutlu görüntü ve tabiki de dudakları hem büyük, hem de albenili göstermesi bizi çekiyor.



Gloss sevmeyen bir insan olarak, elimde oldukça fazla sayıda olduğunu söyleyebilirim. Bazıları kullanılabilir, bazıları da tahammül edilemez grubunda. Hatta çok güzel görünenleri bile özel bir gün olmadıkça kullanmıyorum. Özellikle de bazıları, her yemek yediğinizde, mıktanıs gibi her kalıntıyı dudağa yapıştırmıyor mu, gel de delirme!!



Tabiki de çok gereksiz konuştum. Şimdi bu lipgloss nasıl size bundan bahsedeyim. Ürünümüz Estee Lauder markasına ait. Kış vakti Elca'ya yeni geldiğinde almıştım. Fiyatı 20 liraydı ve EL markasının rujlarına hasta biri olarak denemesem olmazdı. Alırken de 'ben bunu alayım, mat rujlarımın üzerine kullanırım.' diye düşündüm. Peki kullandım mı, belki bir kaç kez. Neyini sevmedim diye düşünüp duruyorum, aslında sevmediğim tarafı yok, ben genel olarak gloss sevmiyorum. Dünyanın en harika gloss'unu da yapsalar bu böyle.






Yapısı yapış yapış değil, tek başına da, ruj üzerine de çok güzel duruyor. Hafif ışıltılı, ıslak bir görüntüsü var. Böyle dudaklarınızda jelatin varmış gibi (benzetmeye bak hele..) duruyor. Rengi gördünüz gibi hafif pembelik olan nude bir renk. Dudakta belli olmuyor, özellikle de benim gibi koyu bir dudak renginiz varsa.






Beni en çok mutlu eden tarafı, fırçası. Kesinlikle süpürge gibi ucu olan fırçalı glosslardan hoşlanmıyorum. Bu gloss'un ucu süngerimsi. Böylece dudakta herhangi bir çizgi bırakmadan kolaylıkla sürülüp, eşit dağılıyor. Eğer gloss sevenlerdenseniz; Estee Lauder'ın gloss'larını denemenizi öneririm.














5 yorum:

  1. Ben de senin gibi pek anlaşamıyorum glosslarla. Zaten gün içinde ruj tazeleme gibi bir alışkanlığım da olmadığından, glosslar da hemencecik dudaktan yok olduğundan hiç benlik değiller :(

    YanıtlaSil
  2. Tam benlik bir renkmiş,güle güle kullan cnm:)

    YanıtlaSil
  3. Koyukirmizi, aynen canım

    Kozmetikperisi teşekkürler tatlım.

    YanıtlaSil
  4. Çok çok güzel, hemen alıyorum! :)

    YanıtlaSil
  5. Görkem bence de çok güzel. Bu şekilde saydam olunca, özellikle mat rujları, rengini değiştirmeden parlak bir şekilde kullanabilirsin.

    YanıtlaSil