31 Temmuz 2012 Salı

SLEEK FACE CONTOUR KIT - Light











İtiraf etmem gerekirse, birkaç sene öncesine kadar kontur nedir bilmiyordum. Benim için yanakları vurmalamak adına allık yeterliydi, öyle elmacık kemikleri dışarı-çene ucu içeri gibi bir kavramdan bihaberdim. Sonra makyaj videolarını izleye izleye aslında ne kadar önemli olduğunu, her zaman olmasa bile, özel zamanlarda mutlaka kontur uygulaması yapmanın yüz ifadesini nasıl değiştirdiğini farkettim. Tabiki de bunun için kontur olarak kullanabileceğim bir ürün almam şarttı. Gel zaman git zaman nette gezinirken Sleek'in özellikle kontur için tasarladığı bu seti keşfettim ve hemen sipariş verdim.
 
 
 
 
 
 
Hakkında çok güzel yorumlar okudum ve hepsinin hakkını verdiğini düşünüyorum. Bu ürün bu amaç için biçilmiş kaftan. Light, Medium ve Dark olarak ten rengine göre sınıflandırılmış. Ben NC20'lerde gezinen biri olarak Light rengini aldım. Ürünün bir tarafı kontur, diğer tarafı da aydınlatıcı olarak tasarlanmış. Ne hoş ve pratik bir düşünce öyle değil mi? Kontur ve aydınlatıcının ying ve yang gibi birbirinin tamamlayıcısı olduğunu düşünürsek, gerçekten çok kullanışlı olmuş. Üstelik yapı olarak da her ikisi birbirine çok uyumlu.
 
 
 
 
 
 
Ürün, allıklar gibi sert-siyah bir kutu içine tasarlanmış ve içinde kocaman bir aynası var. Ne kontur olan kısım ne de aydınlatıcı olan kısım tozutmuyor ve sürümü yumuşacık. Ben kontur pudrasını yüzüme açılı allık fırçamla sürüyorum. Aydınlatıcı olan kısmı ise, konturun yukarı kısmına elmacık kemiklerine gelecek şekilde dağıtıyorum. Eğer mükemmel bir kemik yapınız yoksa (keşkeeee, ama nerde!) kontur uygulamasını tavsiye ediyorum.
 
 
 
Eğer yanımda ayrı ayrı ürün taşımak istemiyorsam, bu tarz pratik ürünleri çantamda bulunduruyorum. Bu şekilde bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum. Çünkü fazla fazla ürün taşımak boşuna hamallık. Benim gibi pratik ürünlerden hoşlanıyorsanız bu tarz ürünleri tavsiye ederim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 yorum:

  1. Çok güzel.Ben de istiyorum.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım. İnşallah yasaklar kalkar, daha güzellerine kavuşuruz.

    YanıtlaSil
  3. Yabancı vloggerlarda çokça gördüğüm bi ürün keşke yasaklar kalksada alabilsek:/
    iyi günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  4. Ben kontur olayını bu sene Şubat ayında gittiğim makyaj kursunda öğrendim :))

    Ama uyguluyor musun, dersen, hayır. Zira bir yandan 3,5 yaşındaki yavruyu okula bir yandan da kendimi telaşla işe hazırlarken ince ince makyaj yapamıyorum :) Özel gecelerde de unutuyorum iyi mi. Hoş, kontur yapmak için bir ürün almış da değilim, ondan da kaynaklanıyor olabilir. Sleek TR'de olsa mesela, ne hoş olurdu. Belki de en iyisi Sephora'nın ürünlerine bakalıyım bu iş için :)

    Bu arada, asıl yazacağım şuydu: keşke yaptığın makyajları da çekip yayınlasan. Mesela yüzünün yalnızca ilgili kısmını. Böylece uygulamanın nasıl olacağını da daha iyi göstermiş olurdun :) Sevgiler... Başak

    YanıtlaSil
  5. Başakçım aslında makyajlı foto yayınlamayı ben de düşünüyorum ama resmi fotoğraf makinası ile değil tabletle çektiğim için nasıl becerecem bilemiyorum. Mesela ben senin resimlerine bayıla bayıla bakıyorum. Aslında foto yayınlayan tüm bloggerlarınkini seviyorum. Teşekkür ederim güzel sözlerine.

    YanıtlaSil
  6. :) Ben de teşekkür ederim...

    Hmm, tabletle fotoğraf çekme konusunu bilemiyorum. Ama şimdi senin sorunun, tabletle kendimi nasıl çekeceğim mi, çektiğimi nasıl yayınlayacağım mı? Soruyu doğru anlayabilirsem belki yardımcı da olabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    ben de sleek markasına bayılıyorum allık ve far paletlerini arkadaşıma getirtmiştim Londra'dan. Ama ben ingiliz ve İrlanda sitelerinden makyaj fırçaları ısmarlıyorum hala ve sorunsuz ulaşıyorlar, o yüzden sleek ürünlerini de İngiltere'den sipariş etmeyi düşünüyorum. Çok yüklü bir sipariş olmazsa sorun olacağını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  8. beautiful and sweets, fırçalar gümrükten geçiyor, onda sorun yok. Makyaj malzemelerine sıkıntı çıkarıyorlar. Ama Londradabirtürkkızı, Sleek siparişlerinin ulaştığını söylemişti. AMa bu bir şans işi. Bir bakıyorsun 70 liralık ürün geliyor, bir bakıyorsun 10 liralık ürün yok ortada.

    YanıtlaSil