18 Temmuz 2012 Çarşamba

SKIN FOOD SALMON DARK CIRCLE CONCEALER #2





Skin Food Salmon Dark Circle Concealer #2








Tekrar Merhaba,


Pek de bilinmeyen bir markanın, bilinmeyen bir ürünüyle sizleri  tanıştırmak istiyorum: Skin Food Salmon Darkcircle Concealer Cream. Yani koyu renk halkalar için concealer. Bu concealer'ı o kadar seviyorum ki, elimde olsa her gözaltı sorunu yaşayan bayana, tek tek dağıtırdım. Yapısını, rengini ve şirin mi şirin kabını göresiniz diye bir sürü fotoğraf ekledim.


Daha önce de söylediğim gibi uzakdoğu özellik de Kore markalarını çok seviyorum. Çünkü problemleri çözmeye odaklı, son derece uygun fiyata, başarılı ürünler üretiyorlar. Bu yüzden Kore markalarını sadece BB kremlerle sınırlamamak gerek. Örneğin; Skin Food özellikle cilt bakımı konusunda başarılı bir marka. Bir çok kişi özellikle maskelerini methediyor. Ben de tester olarak gönderilen siyah susam maskesini denemiştim, beğenmiştim.


Fikrimce, Kore markalarının son zamanlarda bir adım öne çıkmasının en büyük sebebi ürünlerin komplike tasarlanması. Sadece kapatma değil, iyileştirme özelliğinin de olması, içlerinde yüksek Spf bulundurmaları, kalıcılıkları, uygun fiyata satılmaları ve şık ambalajları.. Bu kadar özelliği bir arada topladığınızda, ister istemez ciddi bir pazar oluşuyor.


Biliyorum çok konuşuyorum. Ama sevdiğim şeyleri anlatmaktan gerçekten zevk alıyorum. Bu ürün de ciddi övgüyü hakediyor. İnanın şu ana kadar denediğim en iyi concealer diyebilirim. Bobbi Brown, Maybelline, Loreal, Max Factor, Clinique, Benefit ve daha birçok markanın concealer'larını denedim. İçlerinde sadece BB çok kaliteliydi. Biliyorsunuz BB'un concealer'ı zaten ödüllü. Ve işin ilginç yanı, ikisinin yapısı neredeyse aynı. Her ikisi de kalıcı ve çizgilenme yapmıyor.


Alttaki resimde bileğimde rengini ve uygulandıktan sonraki halini görebilirsiniz.



Bileğimin concealer olmadanki görünüşü



Concealer


Bileğimin concealer sürülmüş hali.



Concealer'ın yapısı kalın olmasına rağmen, çok az bir miktar sürüp yaydığınızda son derece ince, şeffaf bir hal alıyor. İki rengi var, bu bendeki 2 numaralı rengi. İlk aldığımda koyu gibi görünmesine rağmen cildimle bütünleşti ve hiç yapay durmadı.


İşte can alıcı nokta; İçerik. İçinde Omega-3 ve çeşitli vitaminler var. Yani ürünü kullanırken aynı zamanda cildinizi de onarıyorsunuz. Ben Bobbi Brown concealer'ı da çok sevmeme rağmen, bu marka benim için bir tık önde. Bir kere en başta hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Gramaj olarak 10 gr, BB ise 1,7 gr! Skin food 10 $, BB ise sanırım 90 lira civarı. Zamanında bir tane yedeklemediğim için çok pişmanım. Gördüğünüz gibi dibini buldum. Keşke Türkiyede de satılsa diyeceğim ama, bizde bu bürokrasi varken hiç ümidim yok.








6 yorum:

  1. Aradığı "the" concealer'ı hala bulamamış biri olarak bu markanın burada satılmamasına o kadar üzüldüm ki... o kadar yani :)

    YanıtlaSil
  2. Ah canım ah. Gördüğün gibi dibine kadar sömürmüşüm ben de.. Şimdi bitince napacam diye kara kara düşünüyorum. Eğer alabilirsem sana da bir tane alırım.

    YanıtlaSil
  3. Dahlia'cım ya, ebay'e baktım da, 10 dolara falan ücretsiz kargo ile var... ama sanırım oralardan artık buralara gelmiyor, değil mi? Hani üstüne kozmetik vs yazdırmasak? :))

    Sen bana daha önce de yazmışsın; ama o ara Amerika'dan gelen arkadaşımdan isteyememiştim çeşitli nedenlerle... neyse, zati kendime kota koydum, elimdeki concealer bitmeden yenisini almayacağım. O arada gelen olursa isterim, sana da isterim hatta ben de :D

    YanıtlaSil
  4. skin food makyaj bazı ve bb kreminden almıstım. bir sürü de cilt bakım ürünü testerı vermişti magaza gorevlısı :) bloguna göz attım da , skin79 u hıc kullanmadım, ebay de onerebileceğin bir satıcı var mı?

    YanıtlaSil
  5. Ben Rubyruby isimli satıcıdan alıyordum ama gelir mi bilmem. Ben gümrüğün kozmetik olan olmayan herseye taktıgını dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  6. ben bu ürünü uzakdoğu sitesinden aldım gayet de sorunsuz geldi ama kargo dahil bana $20'ye mal oldu. Ha değdi mi derseniz kesinlikle değdi:))

    YanıtlaSil