2 Temmuz 2012 Pazartesi

SEPHORA İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM



Merhaba,

Bildiğiniz gibi geçen hafta Sephora'da bazı markaların belirli ürünlerinde indirim vardı. Açıkçası ben bir önceki Sephora indirimine göre, bu seferki indirimi daha başarılı buldum. En azından bu sefer Too Faced, Benefit, Cargo gibi markaların ürünleri de indirimdeydi.

Yanlış bilmiyorsam Benefit'in sadece rujlarında indirim vardı ve 1-2 renk dışında rengi de kalmamıştı. Açıkçası Benefit'te daha çok üründe indirim bekliyordum, malesef hayal kırıklığı yaşadım. Ama Too Faced'in şahane setini kapınca, hayal kırıklığım da birden geçiverdi :)

Bu indirimde kredi kart limitlerimi bayağı bir zorladım. Aldıklarıma geçecek olursak:

SEPHORA SEYAHAT SETİ (10 TL)
FRED FARRUGIA ALLIK - 03 (20 TL)
CARGO ALLIK - Rome (20 TL)
CARGO 4'LÜ FAR SETİ - (Aradım taradım numarasını bulamadım.)
SEPHORA RUJ - G07 (15 TL)














Swatchlar;
Üst sıra: Cargo 4'lü Far Seti
Alt sıra: Cargo Allık, Fred Farrugia Allık ve Sephora Ruj




                                                                 TOO FACED BEAUTY DREAMER MAKYAJ SETİ (60 TL)
                                                                 Set; Lipglass, Aydınlatıcı-Bronzer, 4'lü far, Mascara ve Işıltılı far bazından oluşuyor.











Bugünkü makyajımda bu far setini ve primer'ını kullandım. Göz kapaklarım yağlı ve çizgilenme yapmaya gayet müsait olmasına rağmen, yaklaşık 12 saattir göz makyajım sapa sağlam duruyor. Farlar çok yumuşak ve pigmentli renkleri de son derece canlı ve uyumlu. Birbirini bütünleyen ve ister günlük hayatta, ister gece makyajında rahatlıkla kullanılabilecek tonlar.

Allık ve Bronzer'ı kullanmadım ama, bronzer olarak kullanılan Sun Bunny zaten son derece meşhur. Yakında bu ürünlerle bir makyaj yapıp, bloğa eklemeyi düşünüyorum. Böylece detaylandırarak yazmam da daha kolaylaşır, siz de renkleri daha detaylı görebilirsiniz.

 Aşağıda ürünlerin kolumdaki swatchları var.







Üstteki Bronzer-Allık Sun Bunny light - Who is your poppy full bloom blush, 4'lü farlar Teddy Bear, Blonde Ambition, Totally Toasted ve Satin Sheet.

Bu seti bulma imkanınız olur mu bilemiyorum. Ama eğer bulabilirseniz, bir de bu fiyata alabilirseniz sakın kaçırmayın. Sadece bu 4'lü far seti için bile bu para verilir.










6 yorum:

  1. Ben de aynı setten aldım indirimden.Gerçekten şahane.Ürünlerin hepsi birbirinden güzel.60TL tek bir ürün fiyatına 4 tane cicimiz oldu.Far bazı küçük ama çok az miktarı yeterli olduğu için uzun bir süre idare eder.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Begümcüm. Hiç Too Faced ürünüm yoktu. Farlarını çok methediyorlardı, almak istiyordum. Bu set sayesinde birçok ürününü denemiş olacağım. Farını ve far bazını kullandım. Özellikle far bazı gerçekten şahane. Hafif ışıltılı ve çok kalıcı. Bu arada bu seti almama sen ve makeupwithstyle vesile oldu, sizde görünce arayıp tarayıp buldum, sağolun kızlar:))

      Sil
  2. Almışsın :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Çok Teşekkür ederim, sayende:) İstinye Park'a koşturdum resmen.

    YanıtlaSil
  4. Canım Too Faced set harika görünüyor. Ben bir hata yapıp Sephora'nın büyük makyaj setlerinden aldım. o yüzden böyle küçük set hakkımı kaybettim resmen. Setin çok güzelmiş aklın kaldı. Ama iki Sephora'ya gitmeme rağmen karşılaşmadım bu setle. Blogdan arkadaşım fondöten almış, ona da bayıldım ama ona da yetişemedim =)

    YanıtlaSil
  5. guzelliknehri, Sephora setler de çok kullanışlı. Çok fazla renk seçeneği var, kullanmadığım için pigmentasyonunu bilmiyorum ama rujları güzel, muhtemelen farları da güzeldir. Şu açıdan düşün, bizimkinde 4 renk var, seninki de bir sürü renk. Birbirine karıştırarak da rahatlıkla kombinlersin. Bu seti de ben başka blogger'lardan görüp koştura koştura İstinye PArk'tan aldım. Diğer Sephoralarda görmedim. İnşallah bi dahaki indirimde çok daha güzel ürünler bulursun.

    YanıtlaSil