29 Temmuz 2012 Pazar

SALLY HANSEN NATURAL BEAUTY SHEEREST CREAM BLUSH - SUNRISE











Sally Hansen ülkemizde tırnak ürünleriyle ve ojeleriyle bilinen bir marka olmasına karşın, yurtdışında renkli kozmetik alanında da oldukça güzel ürünleri var. Ben de zamanında çok hoşuma giden krem allığını almıştım.






Özellikle ürünün çok başarılı olduğunu en baştan söyleyeyim. Çok natural şeftali-turuncu tonlu bir allık. İçinde çoook ama çok ufak miniminnacık simler var ama dibine girmeden anlaşılmıyor. Aldığımdan beri belki en sık kullandığım krem allık bu. Hatta yapı olarak Nars krem allıklardan daha çok beğendiğimi söylemeliyim. Islak görünümlü sheer makyajlardan hoşlanan biri olarak, bu tarz krem ürünleri oldukça seviyorum, pudra bitişli ürünler bana göre değil.










Kapağının üzerinde SH amblemi olan yaprak logolu bir kutusu var.  Ben ürünü parmaklarımla uyguluyorum ama siz isterseniz 187 tarzı bir fırçayla da uygulayabilirsiniz. Rengi yoğun verdiği için bol bulamaç sürmemek gerek.



Bu ürünü 2'si pudra, 1'i krem allıktan oluşan 3'lü set halinde satıştan almıştım. Ve bu üç ürüne toplamda 25 lira gibi bir fiyata sahip oldum. Bu yasak olmadan önceki alışverişlerimi hatırladıkça, isyanım bir kat daha artıyor. Umarım bir şekilde ulaşma imkanınız olur.










1 yorum:

  1. Ülkemizdeki KDV , ÖTV derken kaliteli ve güzel mallara ulaşmak imkansızlaşıyor. Ne vardı Essence gibi bi firma üstlense mesela Elf , SH gibi ürünleri uygun ve kolay bir şekilde alsak ama yok yok yok :S

    Kıvamı güzel ve rengi ama ben pembe tonlar tercih ettimden bana uygun değil :) Güle güle kullan canım ..

    YanıtlaSil