13 Temmuz 2012 Cuma

PROJECT PAN 10







Her bloggerın olmazsa olmazı Project Pan projesine ben de katılmış bulunuyorum. Uzun zamandır kullandığım, ama sadık kalmadığım için ürünleri en azından bu şekilde tamamen bitirmeyi düşünüyorum. En azından ürünleri yarım yarım bırakmaktan kurtulmuş olacağım.


Tabi ki çoğumuz gibi ben de en çok cilt bakım ve banyo ürünleri tüketiyorum. Renkli kozmetiği bitirmek büyük bir mucize. Ancak ben bir ruj, far ve fondoten bitirip bu mucizenin bir ucundan tutacağım umarım. :)


Bu projenin bir iyi tarafı da, bu ürünler bitene kadar zorunlu olmadıkça kozmetik alışverişi yapmayacak olmam. En azından bir süre kendimi frenlemiş olacağım.


Geçelim ürünlerimize;
1.Grup - Cilt bakım-banyo ürünleri, parfüm





1. LANCASTER COMFORTING PERFECTING TONER: Benim şu ana kadar kullanıdığım en güzel toner diyebilirim. Alalı çok uzun zaman oldu ama ne kokusunda, ne yapısında herhangi bir bozulma yok. Ben de bozulmadan biran önce bitirmek istedim. Losyon kıvamında, sürdüğümde cildimi yumuşacık yapıyor. İçinde alkol yok. Hassas ciltlere uygun. Kuru ciltler için olduğu söylenmiş, aynen katılıyorum. Yağlı ciltler muhtemelen memnun kalmayacaktır.

2. RİVAL DE LOOP 2 & 1 CREME AND MASKE: El kremi ve maske. Rossmandan almıştım. Fiyatı çok uygundu. Aslında maske olarak da kullanılıyor ama benim ellerim o kadar kuru ki, sürdüğüm anda emiyor. O yüzden ellerim çok kuru olduğu dönemlerde, sadece bu el kremini kullandım. Tekrar gidersem alacağım, tavsiye ederim.

3. DEOTAK DEODORANT KREM: Ter kokusuna karşı etkili deodorant da kullansam mutlaka ama mutlaka altına bu ürünü kullanıyorum. Bundan daha etkili bir ürün görmedim, hayatımın demirbaş ürünlerinden. 7 gün boyunca etkili olduğunu iddia ediyor ve haklı. Bu mor olanın kokusu da bir harika. Yedeği var.

4. AVON PASSIONFRUIT & MANGO BANYO KÖPÜĞÜ: Küvet  doldurup yıkanma alışkanlığım olmadığımdan bu tarz ürünleri duş jeli olarak kullanıyorum. Avon ürünlerini pek sevmiyor olsam da, özellikle duş jelleri ve köpükleri konusunda çok iyi olduğunu söylemem gerek. Ben mango kokusunu çok seviyorum. Bunun da harika bir meyve kokusu var. Eski bir ürün olduğu için hala var mı bilemiyorum

5. AVON CRYSTAL PARFÜM: Testerını deneyip çıkar çıkmaz almıştım. Çok eski bir parfüm, gördüğünüz gibi azıcık birşey kalmış. Meyve ve çiçek kokuyor, çok güzel bir koku. Kalıcılığı da diğer Avon parfümlerine nazar daha iyi. Artık satılmıyor.






6. MAC MINERALİZE SPF 15 FONDOTEN: Yazısını yazmıştım. Çok memnunum. Dibine kadar kullandım. Birkaç kullanımlık ömrü kaldı.


7. PUPA LUMINYS EYESHADOW - 11: Mavi renkli far sevmeyen biri olarak, zilyon tane farın içinde niye gidip bu seçmişim bilmiyorum. Fi tarihinde Sevilden almıştım. Bir-iki kez kullanmışımdır. Bu hale de zaten kızkardeşim getirdi. Sonuna kadar da kullanırdı eğer eşi 'sana mavi yakışmıyor' demeseydi :) Sonuç olarak bana geri posta olduğu için ben de ziyan olmasın bitireyim bari dedim. Kabını atmayın, pan kısmını preslemede kullanacağım.


8. NİVEA RUJ: Benim güzeller güzeli emektar rujum. Sanırım lise döneminde almıştım. O zamandan bu zamana kadar bıkmadan kullandım. Zaten bitirebildiğim tek rujum. Hala bile ne süreceğimi bilemediğimde elim bu ruja gider. O kadar eski ki ne ismi, ne numarası okunuyor. Hala var mı onu bile bilmiyorum. Bittiğinde kesinlikle çok üzüleceğim ama veda vakti gelmiş de geçiyor bile. Bitmeden önce bu rujun swatchını da eklemeyi düşünüyorum.


9. SKIN79 HOT PINK BB CREAM: Zamanında daha BB kremler bu kadar meşhur değilken mini setini görüp Ebay'den almıştım. İçinde 4 tane farklı BB krem vardı. Onlardan biri bu ürün. İlk sıktığınızda gri ve açık tonlu gözükmesine rağmen yaklaşık 5-10 dakika içinde ciltle bütünleşiyor. Hemen hemen tüm bb kremlerde aynı özellik var. 25 koruma faktörlü. Kötü özelliğiyse çok ışıltılı, yağlı ciltler için uygun değil ve kapatıcılığı da az.


10. SKIN79 GOLD BB CREAM: Benim en sevdiğim BB krem. Bununla ilgili bir post hazırladım. Orda ayrıntılı olarak yazmayı ve göstermeyi düşünüyorum. Bitince üzüleceğim ürünlerden.


Evet benim Project Pan'ım bu şekilde. Kısa sürede bitiririm diye tahmin ediyorum. Bunlar bittiğinde, diğer biten ürünlerimle birlikte yeni bir 'bitirdiklerim' postu hazırlayacağım.
 

Başka postta görüşmek üzere.









1 yorum:

  1. en sevdiğim şeey project pan defalarca yaptım hatta daha yeni 22 ürünlük project pan bitirdim ve yenisine başlayacağım. Hepsi biter de o mavi far bitmeeez şimdiden söyleyeyim:) kolay gelsiiiin

    YanıtlaSil