25 Temmuz 2012 Çarşamba

PHYSICIANS FORMULA %100 NATURAL FACE SCULPTING TRIO - (Aydınlatıcı-Pudra-Bronzlaştırıcı)







Biliyorsunuzdur, Physicians Formula doğal içerikli kozmetikleri ile ün salmış bir marka. Yurtdışında son derece ucuz fiyata bulabileceğiniz bu ürünleri, bir süredir ülkemizde de bulmak mümkün. Bu 3'lü ürün var mı emin değilim ama; kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edeceğim jel eyeliner'ları ile çok çok beğendiğim Cashmere bronzer'ının satıldığını biliyorum. Tabi ki yaklaşık 4 katı fiyatına! E zaman biz bu duruma alışık olduğumuzdan çok da şaşırmamışsınızdır.



İtiraf ediyorum, ben bu ürünün ambalajına vuruldum. O kadar tatlı bir kutusu var ki, gördüğümden beri istiyordum. Gördüğünüz gibi içinde hem aydınlatıcısı, hem pudrası, hem de bronzer'ı küçük geçişlerle sıralanmış. Ama ne yazık ki, bu kadar şık görünmesine karşın, inanılmaz derecede kullanışsız. Bi kere ürünü birbirine karıştırmadan almak imkansız. Üstelik ürünlerin yapısı çok sert. Bu ürünü resmen kazıyarak kullandım desem yeridir. Oysa, 'aydınlatıcı-pudra-bronzer aynı yerde, yuppiiii' diye havalara bile uçmuştum.










Ürün karton bir ambalajda tasarlanmış ve iki bölmeden oluşuyor. Üst kısımda aydınlatıcı-pudra-bronzer; alttaki aynalı bölmede küçük bir fırça var. Fırçası gayet yumuşak. Bu tarz fırçalardan hoşlanmayanlardansanız, kötü haber; başka şansınız yok! Çünkü hiçbir fırça, bu minicik şerit gibi ürünü kullanmanızı sağlayamaz. Kısacası sevin ya da sevmeyin, bu üründe bu fırçaya mahkumsunuz.




Bu ürünün Fair, Light, Sunkissed ve Tan olmak üzere 4 renkten oluşuyor. Ne yazık ki ürünleri kullanmanın zorluğu bi yana; hiç renk vermemesi de beni hayal kırıklığına uğrattı. Yukarıdaki swatchlarda, rengini parmağımla bastırarak anca bu kadar  çıkarabildim. Bendeki renk Sunkissed. Ürünü ebay'de açık arttırmadan almıştım ve alırken de rengine dikkat etmedim. Aslında Tan rengini almam gerekiyordu. Onda renkler çok daha belirgin, bu renk kesinlikle bana açık kalıyor. Sonuçta bir iki kez kullandım. Nasıl uyguladığımı merak ediyorsanız; kullanacağım zaman bir miktar ürünü toz haline getirip fırçayla sürdüm. Ürünün bütün albenisi gidiyor ama, çekmecede süs gibi durmasından iyidir.


Olumsuzluklara rağmen içeriğinin %100 doğal olması sebebiyle kendisini affediyorum. İçinde kimyasal, koruyucu, paraben, parfüm yok ve hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Şu an olsa alır mıydım, ne yazık ki hayır. O yüzden tavsiye de etmiyorum. Tabi benim gibi ürünü paralayarak kullanırım, kendime eziyet etmeyi severim diyorsanız o başka!









3 yorum:

  1. Ne çok post giriyorsun, harika!!! Eline sağlık :)

    Bu arada, bilekliğin çok şeker, iki posttur dikkatimi çekiyor. Güle güle kullan :)

    Başak

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Başakçım,

    Fotoğrafları hazır, yüklemeyi ve düzenlemeyi yaptıkça giriyorum. Elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum. Çünkü ben de sürekli yeni yayın giren blogger var mı diye takip ediyorum, hoşuma gidiyor.
    Bileklik için de ayrıca teşekkür ederim. Aslında çok çocuksu geliyor bana ama çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. oysa phy.formula muhteşem ötesi bi markadır,üzüldüm işine yaramadıgına. allıklarına bi bak ve diğer botanik özlü aydınlatıcısına.harikalarr :)))

    YanıtlaSil