28 Temmuz 2012 Cumartesi

CARGO EYELIGHTER - GOLD




 




Merhabalar,


Bugün uzun süredir Sephora mağazalarında satılmasına rağmen fazla tanınmayan bir markadan bahsetmek istiyorum, Cargo markasından. Benim bu markayla tanışmam, seneler önce Sephora'da Bronzer'ını deneyip, aşık olmam ile gerçekleşti. Ama o zamana kadar hayatımda hiç bronzer kullanmadığım için, bir bronzer'a bu kadar para veremem mantığıyla almamıştım. Seneler sonra bir çok bronzer'ım oldu ama onun yeri başka!



Cargo markasına sempati duymaya başlayınca, yine makyajdaki duruşunu çok beğendiğim bu göz aydınlatıcısını almaya karar verdim. Yaklaşık bir 5 sene olmuştur bu ürünü alalı. Ama kaç kere kullandın derseniz, 3-4 kez anca! Çünkü tembelim, çünkü özel zamanlarda yaptığım makyajlar haricinde, yüzümde aydınlatıcı kullanmaya üşeniyorum.



Halbuki bu ürünü almamdaki en büyük sebep, son derece pratik olması. Gördüğünüz gibi ürün kalem şeklinde. Her iki ucunda da aydınlatıcı süngerler var. Bir tarafı mat, diğer tarafı ışıltılı olarak tasarlanmış.






Bu kısım ışıltılı aydınlatıcının olduğu yuvarlak süngerden oluşuyor. Bu tarafı göz pınarlarınızı aydınlatmak için kullanıyorsunuz. Rengi bembayaz değil, hafif bej. Ama oluşturduğu görüntü gerçekten güzel.






Bu taraftaki sünger daha sivri ve rengi mat. Bu kısmı da kaş altına doğal sedefli bir aydınlatma vermek için kullanıyorsunuz.


Süngerler, içinde toz bulunan küçük kapların içinde duruyor. Ürünü çevirerek açtığınızda, küçük kutulardaki aydınlatıcı, süngerlere bulaşıyor ve bu şekilde kuruma ya da uçma olmuyor. Biyoloji dersi gibi oldu ama sanırım anladınız:) Ben daha kolay anlaşılması için, Cargonun kullanma talimatını gösterir resmi de ekliyorum:






Rengini ve duruşunu görebilmeniz için elimin üstünde swatchladım. Üstteki olan ışıltılı; alttaki de sedefli kısmın duruşu.






Ürünün üç rengi var; Gold, Pink ve White. Şöyle bir sorun varki ürünün üzerinde hangisi olduğu yazmıyor. Bendeki Gold rengi. Ürünün tasarımını da, kolaylığını da beğendim. Gayet pratik ve kullanışlı. Herhangi bir zahmete girmeden, ellerinizi bulaştırmadan uygulayıp çıkıyorsunuz. Ben 40 liraya almıştım. Fakat bu ürünü Sephora indiriminde çok daha uygun fiyata gördüm. Eğer indirime denk gelirseniz kaçırmayın derim.















6 yorum:

  1. Cidden çok pratikmis. O kadar giderim Sephoraya hiç görmedim. Su an gidip alasim geldi =)

    koyukirmizikd.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. O görseldeki gibi uygulayacağımdan emin olsam, hemen gidip alacağım; ama heyhat :))

    YanıtlaSil
  3. aaa çok güzel bir ürünmüş hiç haberim yoktu bu üründen sephora indiriminde alırdım tüh:( artık kozmetik diyetindeyim alamam :(

    YanıtlaSil
  4. Neden öyle düşündün Başakçım, sen yine de Cargo standında görürsen bir dene gözünde, belki de beğenmezsin.

    Ezgicim, Kozmetik diyetini gördüm:) Ama bu kadar ürün bitirince, makyaj malzemesi alırken insanın vicdanı rahatlıyor değil mi :))

    YanıtlaSil
  5. Ne bileyim, genelde böyle "ay bak alacağım, iki süreceğim, sonra da muhteşem olacağım" diye gidip ürün alınca sonum genelde -kendi beceriksizliğim nedeniyle- hüsran oluyor :)) Ama Sephora'ya bir uğradığımda deneyeceğim, söz :)

    YanıtlaSil
  6. dahlia aynen öyle canım ama durmak yok daha çok ürün bitireceğim çünkü çok ve gereksiz alışveriş yaptım son zamanlarda bi de arada bunu da alsaydım süper olacaktı artık diyetim bitince alırım napiim:)

    YanıtlaSil