25 Temmuz 2012 Çarşamba

BOURJOIS DELICE DE SOLEIL BRONZLAŞTIRICI PUDRA - 51










Hayatımda gördüğüm en şeker, en güzel kokulu, en güzel dokulu ve en güzel ambalajlı bronzer'ı desem, başka da birşey demesem.



Nasıl tatlı, nasıl güzel bir renktir bu. Fırçayı azıcık sürmeniz yetiyor. Üstelik ister bronzer, ister kontur, isterseniz de allık olarak uygulayın, harika duruyor. Zaten görünüşü için söylenecek birşey yok. Söyleyin Allah aşkına, biz çikolata tutkunları için iştah kabartıcı değil mi, insanın eline aldıkça dişleyerek yiyesi geliyor :) Üstelik böyle göründüğü yetmez gibi, nefis de çikolata kokuyor.



Kitap gibi açılan, kendinden mıknatıslı karton bir ambalajı var. Karton ambalajı ben severim, çoğu kişi de haklı olarak yıprandığı için tercih etmez. Ama bu öyle kalitesiz değil. Son derece dayanıklı. Üstünde de bulaşmaması için şeffaf yapışkanlı bir jelatin var. Ben bu jelatini atmadım, her kullanımdan sonra tekrar kapatıyorum. Pudranın bittiğini düşünün -bitmez anam bu evladiyelik- içindeki pan kısmına toz bir allık ya da bronzer presleyip kullanabilirsiniz. Ah ben ve dönüşümcülük sevdam!!






Bendeki bronzer açık renk olan 51 numara. Bugün de bunu sürdüm ve allık bile sevmedim o kadar güzel ve doğal duruyor. İçinde minik minik simler var ama sürdüğünüzde belli bile değil. Üstelik tozutmuyor. Aşırı pigmentli de değil. Bu sebeple fazla kaçırma derdiniz de olmuyor.



Ben bu ürünü fiyatı nedeniyle almak için uzun zaman bekledim. En son Nişantaşı Rossmann açılışındaki indirimi yakalayıp 30 küsur liraya bulunca kaptım hemen. Eğer içinizde uygun fiyatlı bronzer arayan varsa, bu bronzer'ı tavsiye ederim.













3 yorum:

  1. Çİkolata kokulumu,süpermiş:)

    YanıtlaSil
  2. çok merak ettiğim bir bronzer ama alamadım daha, bahama mama'yı deniyorum şimdilik ama indirimde denk getirirsem mutlaka alıcam (: eline sağlık harika bir yazı olmuş (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende her iki ürün de var ama bunu şekli ve kokusu yüzünden daha sık kullandım. Tabi fiyat olarak Bourjois yaklaşık 2 kat pahalı. Ama indirimde denk gelir de alırsanız, bence hayatınızın bronzer'ı olabilir. O derece güzel.
      Ayrıca güzel sözlerine teşekkür ederim.

      Sil