19 Temmuz 2012 Perşembe

BOBBI BROWN CONCEALER KIT












Bobbi Brown'ın defalarca en iyi seçilen, son derece başarılı, tüm makyaj artistlerinin favorisi, biz sorunluların kurtarıcısı, gönlümüzün sultanı, concealer'ların efendisi müthiş mi müthiş bir ürün. Kolay kolay concealer sevebilen biri olmadığımdan, kendisine düzülen tüm methiyeleri hakettiğini söyleyebilirim.


Görüldüğü gibi ürün son derece kullanışlı bir ambalaja sahip. İçinde concealer, yanında sabitlemek için pudrası var. İşte size hayran olmak için bir sebep daha. Özellikle elinizde gözaltınızı sabitlemek için kullanacağınız Benefit Powder Flage gibi bir pudra yoksa ve normal pudraların da kalın geldiğini düşünüyorsanız bu ürüne bayılacaksınız. Özellikle de pudranın sıkıştırılmış olmasına bayıldım, son derece profesyonelce. Ben de toz ürün kullanmayı sevmeyenlerdenim. Çünkü hem zaman kaybı, hem de ne kadar dikkat ederseniz edin, üstünüzün başınızın, etrafınızın batmasına engel olamıyorsunuz.


Ürünü sürdüğünüzde o kalın yapı dağılıyor. Kolayca sürülüyor ve son derece doğal bir bitiş sağlıyor. Aynada kendime baktığımda, daha aydınlık, genç ve canlı bir gözaltı görüyorum. Üstelik pudrayla sabitleyim sabitlemeyim, akşama kadar da dayanıyor ve çizgilere de dolmuyor. Eğer yine de işi sağlama almak isterseniz, üzerine pudrasından hafifçe geçebilirsiniz. Ben ürünü parmaklarımla uyguluyorum, pudrayı da Sigma'nın seyahat boyu karıştırma fırçası ile sürüyorum.


Dünkü postta, bu ürünü yapı ve renk olarak Skin Food concealer'la benzer olduğunu söylemiştim. Bunu fotoğraflarda da göreceksiniz.



Sol: SF Dark Circle Concealer, Sağ: BB concealer kit



Üstteki Bobbi Brown, alttaki Skin Food


Swatchlarda koyu görünmelerine bakmayın, burda anlaşılması için kalın kalın sürdüm. Göz altına ince bir tabaka olarak geçtiğinizde gerçekten de hiçbir


Skin Food Dark Circle Concealer - Yayılmış Hali


Bobbi Brown Concealer


Görüldüğü gibi her ikisi de son derece doğal duruyor. Her ikisi de sheer yapıda. Eğer her ikisini de ulaşma imkanınız varsa, fiyat ve gramaj avantajı nedeniyle Skin Food'a bir şans vermenizi isterdim. Ama Türkiye'de yaşıyor ve getirtme imkanınız yoksa, o zaman Bobbi Brown'ı mutlaka deneyin. Kesinlikle pişman olmayacağınız, fiyatının da hakkını veren bir ürün.









7 yorum:

  1. Hmmm :)

    Freeshop'ta Bobbi Brown var mı acaba? :))

    YanıtlaSil
  2. Yanlış hatırlamıyorsam İstinye Park Sevilde de ve Marmara Forum Boyner'de var.

    YanıtlaSil
  3. Ankara'daki Boynerler'de ve YKM'de de var; fakat yurtdışına göre oldukça yüksekti fiyatları diye hatırlıyorum. Ondan sordum :) Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  4. Aldım gelirken :) Sevdim de! Diğer krem kapatıcılara göre 10 kat daha başarılı. Ama pudrası olmadan görünümü daha çok hoşuma gitti!

    Ama benim göz altlarım çok sorunlu sanırım. 4 saat sonra falan çizgilerim yine belli oldu ve göz pınarlarımdan itibaren hafif hafif koyulaşma başladı :( Yine de, kullandıklarımın içinde en iyisi...

    YanıtlaSil
  5. Dün gördüm aldıklarının arasinda. Benim de hiç bitmiyor aramalarım. O pırıl pırıl gözaltına sahip kadınları nasıl kıskançlığımı anlatamam.

    YanıtlaSil
  6. Photoshop onların hepsi :)))

    Ya da biz fazla takıyoruz bence :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bende tam olarak bu üründen almak istiyorum ama Ankara'nın ufak bır ilçesinde yaşıyorum burada satılmıyor bulamadım her yeri gezdim. Ankara'ya gitmem zor çünkü buradan 1.5 2 saatı bulur. Netten nereden alabılırım,bunun aynısını bulamıyorum bir türlü. Birde siz bakıp link yazsanızda alsam olmaz mı acaba? İsmim deniz

    YanıtlaSil