16 Temmuz 2012 Pazartesi

BIODERMA SENSIBIO NEM MASKESİ








Özellikle kış aylarında cildim o kadar kuruyup, geriliyor ki; tereyağı bile sürsem emer, o derece! Bu yüzden sırf nemlendirici yetmiyor; nemlendiricinin yanı sıra, haftada 1 kez nem maskesi uygulamaya çalışıyorum. Aynı zamanda, yaş ilerledikçe oluşan kırışıklıkların önüne geçmenin en önemli unsuru cildi nemli tutmak. Bunun için de nem maskeleri artı takviye oluyor.


Bioderma markasını seviyorum. İlk güneş koruyucusunu kullanmış, çok memnun kalmıştım. Bu üründen de son derece memnunum. Nemlendirmesi çok iyi. Temiz cildinize kalın tabaka halinde sürüp, 15 dk kadar bekledikten sonra kalan fazlalıkları silebilir ya da yıkayabilirsiniz. Benim cildim çoğu ürünü emdiğinden, kalanları tonikle temizliyorum.


Kullandığımda cildimdeki gerginlik yok oluyor. Cildimin ferahladığını, yumuşadığını, parladığını hissediyorum. Hatta zaman zaman gece kremi yerine bu ürünü sürüp yattığım oluyor. Sabah çok daha yumuşak ve taze bir ciltle uyanıyorum.






Beyaz renkli, kokusuz bir ürün. Özellikle benim gibi cilt ürünlerinde koku sevmeyenlerdenseniz, bu ürün tam size göre. Hassas ciltler için uygun olduğundan güvenle kullandım. Yoğun olmasına rağmen ben de sivilcelenme yapmadı.





İçeriğini merak edenler için arka kısmını da fotoğrafladım. Ürünün içinde sülfat ve koruyucu yok. Bu büyük bir artı. 75 ml'lik bir ürün, haftada 1-2 kez kullanacağınızı düşünürsek uzun süre yetecektir. Fiyatı aldığımda 50 lira civarıydı. Çoğu zaman indirimde oluyor, takip ederseniz daha da uygun bir fiyata alabilirsiniz.










2 yorum:

  1. derhal bu ürünü araştırmalara giriyorum.Belli bir yaş sınırı yok değilmi

    YanıtlaSil
  2. Soffie'cim bildiğim kadarıyla yok. Bunun başka bir çeşidi daha var, bendeki hassas ciltler için olan. Cildi dış etkenlere karşı koruduğunu ve kızarıklıkların giderilmesine yardımcı olduğunu söylüyor. Ben çok ama çok memnunum. İnan bazen cildimin gerginliğinin gitmesi için kremler bile yetersiz kalıyor. Hatta o kadar kuru ve nemsiz bir cildim var ki, bu sıcaklarda bile burun ve ağız kenarlarım geriliyor. O zaman bu maskeyi krem gibi uyguluyorum, çok memnunum. Hassas ve kuru bir cildin varsa öneririm.

    YanıtlaSil