24 Eylül 2014 Çarşamba

Beklenen Gratis İndirimi ve Aldıklarım.


Bayram öncesi Gratis indirimi an itibariyle başlamış bulunuyor. 
Genel itibariyle şanssız, indirim konularında şanslı bir insan olarak, Gratis işyerime yaklaşık 10 adım mesafede. Tabi bu her zaman iyi bir şey değil:) 


Saat 8 itibariyle, açılışı Gratis çalışanlarıyla yaptık. Onlar etiketleme işlerine devam ederken ben kafamda kararlaştırdığım ürünleri alıp oyalanmadan çıktım. 
Her indirimde alıp istiflediğim pamuk, ıslak mendil vs. lere bakmadım bile. 



Toplamda 4 parça ürün aldım.
LOREAL BESLEYİCİ GÜNLÜK BAKIM KREMİ (Gece): İhtiyaçtan alınan tek ürün! Elinde 3 tane göz kremi yedeği olan benim bir tane bile gece kremim yok! Aklımda kesinlikle Loreal yoktu. Hem Loreal cilt ürünleri hakkında fikrim olmadığı için, hem de doğal içerikli cilt ürünleri kullanmak istememden dolayı uzun zamandır ertelemiştim. Lakin, her vitacost teşebbüsüm gümrükte takıldığı için mecburen almak zorundaydım. %40 indirimle 16,75'e geldi.

CREIGHTONS VANILLA MACADAMIA COCOON BATH & SHOWER: Turunçgil haricindekilerin hepsinin kokusu müthiş. Ama ben, iflah olmaz bir vanilya tutkunu olarak tabiki de bu serisini aldım. Bu üründe %40 yoktu, sanırım önceden yapılmış olan %20 indirim vardı. Fiyatı 9,75 Tl

THE BALM WHAT'S YOUR TYPE MASCARA: Volume olanından 2 tane almıştım, bu uzatıcı ve sayih gösterenini ilk kez deneyeceğim. Tester'ını uyguladım ve tek tek ayırıp yarattığı doğal görüntüye bayıldım. Fiyatı 17,25


Gelelim en taze ve en merak edilen ürüne: THE BALM NUDEDUDE PALET
Elimdeki Nudetute paleti kardeşime verdiğim için, sanırım son 10 indirimdir 'alsam mı almasam mı' diye düşünüp durdum. Her seferinde elim gitti gitti geldi.
Ama bu paletin fotoğraflarını instagram'da tavsiyesever'de gördüğümde kesinlikle alacağımı biliyordum.



Bu arada, şu ana kadar palete hiçbir Gratiste denk gelmemiştim. Dolayısıyla renklerini swatchlamak bir yana; yakından bile görme imkanım olmamıştı. 
Bu palet hakkında kullanıp ayrıntılı bir yazı hazırlayacağım için swatch işini -affınıza sığınarak- sonraya bırakıyorum.
Fiyatını ben çok ekonomik buldum: Normalde 60 Tl, tabiki indirimle sadece 30 Tl'ye aldım.








12 yorum:

  1. Cok basarili bir alisveris,hayirli olsun ^^

    YanıtlaSil
  2. Çok hızlı gördüm seni Luna'cım :) Nude Dude çok hoş bir palet ama almayacağım galiba ben her ne kadar gözüm kalmış olsa bile :D
    Vitacost'tan bişeyler alacaktım ama bikaç kişinin gümrükte kalmış görünce tırstım. Cilt bakım ürünlerim bitiyor ne yapacağım, ne alacağım bende hiç bilmiyorum >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben doğal ürünler almıştım iherb'ten. Ama ne toniğim kaldı, ne maskem, ne cilt kremim... İstediğim herşeyi almıştım ne güzel ama gümrük sağolsun, aynen posta yaptı...

      Sil
  3. güle güle kullan ucuz atlatmışsın.. creightons ilk defa dikkatimi çekti tek ürün duş jelmi yoksa başka ürünleri de var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duj jeli. Bildiğim kadarıyla sadece duş jeli var. yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 çeşit. Turunçgilli var, mango'lu var, hindistan cevizli var galiba.

      Sil
  4. cok hızlısınız Aytül Hanım

    YanıtlaSil
  5. Ben de sabahtan dude u kaptım. güle güle kullanalım ^.^

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım hepsini:))

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım benim! Palet gerçekten bir harika, bugün makyajımı bile yaptım paletle :) Duş jeli benim de ilgimi çekti. Buradaki Gratis'te gördüğümü hatırlamıyorum, merak ettim bak, bugün bakayım :) Öptüm çok!!!

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım :) İyi günlerde inşallah. Az hasarla atlatmışsın.

    YanıtlaSil