19 Ocak 2014 Pazar

Seacret Nail Care Collection Set



Haftanın en beter, en sıkıcı gününden herkese selamlar,
Kendimi bildim bileli hiç bitmeyen tırnak sorunlarımın üzerine gitmeye karar verdim. İlk olarak kuvvetlendirici ve yağlarla tırnaklarımı güçlendirmeye ve uzatmaya çalışıyorum. 
Uzun aradan sonra ilk defa tırnaklarım istediğim uzunluğa yaklaştı. Bunu gören bende de ayrı bir ihtimam, ayrı bir şevk...





Derken bir Alışveriş merkezinde hiç duymadığım bir markaya denk geldim. Seacret markasının büyük bir standı var ve ürünleri sizin üzerinizde deniyorlar. (Hatta istemeseniz bile.) Böylece ezbere değil, görerek alıyorsunuz. Bende de yukarıdaki sette bulunan ürünleri birebir denediler. Çok ama çok başarılı. Aklımda sadece törpüyü almak vardı ama ordaki bayan bu seti gösterince çok daha ekonomik olduğuna karar verdim.





İçinde Vücut losyonu, tırnak eti peelingi, törpü ve tırnak yüzeyi için dörtlü törpüsü var. Bu sete 
 65 lira verdiğime kendim bile inanamıyorum ama kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. Geçelim ürünlere:





1.Tırnak yüzeyi için törpü: Kendisi en favorim olan ve bu seti bana aldıran ürün. Stanttaki bayan tırnaklarıma bu ürünü uyguladığımda gözlerime inanamadım. Pütürlü ve mat tırnaklarım olduğu için bir çok kez bu tarz törpülerden kullandım ama bu diğerlerine kesinlikle benzemiyor. Önce gri tarafıyla tırnak yüzeyini hafifçe törpüleyip, mavi kısımlarla üstünden geçiyorsunuz. Beyaz yüzeyse tırnakları parlatıyor. 3 ayda bir kullanmak gerekiyormuş.

2. Caticule Oil: Diğer sihirli ürün... Tırnak etlerini tahriş etmeden, kolayca temizleyen yağ. 10 sn.de tırnaklarınızdaki deriyi kolayca temizliyor, gözlerinizle görüyorsunuz.

3.  Törpü: Hepimizin aşına olduğu klasik törpülerden, kesinlikle çok başarılı.

4. Vücut Losyonu: Tek sevmediğim ürün. Su gibi bir yapısı var, nemlendirmesi benim için yetersiz. Ayrıca bu kadar fresh kokulardan hoşlanmıyorum. Keşke bunun yerine, bileklerimde denedikleri ve yumuşaklığına ve yarattığı parlaklığa hayran olduğum 120 liralık yüz peelinginden mini boy koysalarmış:))





Tırnak yüzeylerimi harikulade şekilde parlatan görmüş olduğunuz süngerimsi beyaz kısım. Belki fotoğrafta anlaşılmıyor olabilir, ama kız tırnaklarımdan birini bu törpüyle temizlediğinde, diğer tırnaklarıma sürdüğüm cilayla aynı parlıyordu. Tabi bunu görünce hemen üzerine atladım.
Ayrıca ordaki bayan, törpü eskidiğinde bakıma aldıklarını söylemişti.


Kısacası, Seacret markasının, fazla bilinmeyen ama kesinlikle işe yarayan ürünleri olan bir marka olduğunu düşünüyorum. Ben Bakırköy Capacity AVM'deki stantlarından almıştım.
Tırnak ürünlerinin yanısıra; cilt kremleri, vücut ürünleri ve peelingleri de var.
Yolunuz düşerse mutlaka bir uygulama yaptırın derim.










8 yorum:

  1. Set harika görünüyor, güzel günlerde kullan. Tırnaklarının son haline de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Ayni bu seti annem hediye etmisti bana yillar önce ve bende törpüye bayilmistim :D Hatta gecenlerde TheBodyShop un böyle bir törpüsü vardi aldim 4-5 Euro gibi bir fiyata ve hic seacret törpüsünün yanina bile yaklasamaz, maalesef almanyada bulmakta zor bu markayi, annem spa dan almismis normal marketlerde bulamadik, ama türkiyeye gidince gözümü acik tutarim artik :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir set. Bugün antalya teracity de gezerken tanıştım ürünlerle. Yüz peelingini,nnemlendirici kremini ve tırnak kıtını aldım....ddiğerlerini bilmem tırnak kiti muhteşem. ...

    YanıtlaSil
  4. su kokulusunu istemeseydin keske orda soruyolar hangi koku olsun diye ben narlisini almistim cok guzel kokuyo bide vucut losyonu diyo ama yuzde de kullanilabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bana sormadılar, direk olarak bu seti verdiler yoksa asla almazdım, bu tarz fresh kokular benim midemi bulandırıyor herkesin tersine.. Bi de deli gibi büyük nasıl biter bilmem.

      Sil
  5. Eskiyince bakıma alıyorlar derken ? Ben de capacityden almıştım 3 yıl önce şimdi götürsem eskidiği için yenisini mi verecekler ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bana kız öyle demişti ama ne kadar bir süre için geçerli bilmiyorum. Ben de fişini saklamadım, bilmem değişirler mi, ama bir ara sorar size tekrar yorum yazarım.

      Sil
  6. Tırnak bakım seti çok etkileyici, ben de kullandım. tırnaklarım bir anda cilalanmış gibi parladı. Ancak şöyle bir sıkıntı da var. Ürünler bir çeşit zımpara içeriyor, yani tırnak pürüzlerini alırken tırnağı inceltiyorlar. Benim tırnaklarım kalın ve güçlüyken sıralı işlemleri yaptıktan sonra parlak, göz alıcı fakat kolay bükülen zayıf bir hal alıyor.

    YanıtlaSil